nlc.hu
Horoszkóp

Bármit elérhetsz 2022-ben, ha Halak vagy

Halak a csillagjegyed? Remek hírünk van 2022-re!

A szerencse és a fejlődés bolygója, a Jupiter, egész évben a Halak jegyében lesz. Rengeteg pozitív energia érkezik neked, kedves Halak, ne állj az útjába!

Halak csillagjegyként rendkívüli évre számíthatsz jövőre! A bolygók állása olyan lehetőségeket teremt, amiket még álmodban sem remélted volna. Vágj bele a legmerészebb terveidbe, kockáztass, fejlődj! Most a csillagok állása teljes tizenkét hónapot hoz ehhez ajándékba.

halak

2022 a Halak csillagjegy szerencseéve lesz / Fotó: Unsplash

Erre számíts a szerelemben

A legintenzívebb változások a szerelmi élet területén lesznek. Egy-egy leckét jövőre is tartogat számodra a sors, de nem kell sokáig várnod, hogy a borúra derű jöjjön. Ha szakítással kezdődik 2022, ne ess kétségbe, ennek be kellett következnie. Most rendkívül tisztán látod önmagad, és pontosan tudod, miben kell másként gondolkoznod. Utána nyugodtan tárd ki a szíved, és az előző kapcsolatok tanulságait hamarosan felhasználhatod valakinél, aki megdobogtatja a szíved.

Ha párkapcsolatban vagy, új szintre lép a párosotok. Szeretettel és harmóniában tisztázhatjátok, kinek, mi jó, mi rossz, és hogyan szeretnétek tovább haladni. Viták és félreértések nélkül tudtok most együtt célt kitűzni, akár anyagiak, munka, vállalkozás, vagy családalapítás a téma. Ez a harmónia a szenvedélyt is fellobbantja, úgy érezheted, beérett a kapcsolatotok.

A karrier területén is csupa jóra számíts

Ha eddig úgy érezted, nem vagy igazán a helyeden, legyél figyelmes, és kicsit aktivizáld magad. Olyan lehetőségek kerülnek elő, ahol hivatásra lelhetsz, nem pusztán pénzkeresetre. Szeretsz gondoskodni, utat mutatni, emberekkel dolgozni: most egy spirituálisabb, holisztikusabb lehetőség érkezik számodra.
Amennyiben te szeretnél változtatni, azt vizualizáld, hogyan építheted fel a saját vállalkozásodat, a saját szabadságodat és álmaidat előtérbe helyezve: ehhez is érkezik a segítő energia.

Fontos asztrológiai dátumok

A Jupiter legerősebb energiái 2021. december 28. és 2022. május 10. között lesznek érezhetők, erre az időszakra összpontosítsd a teendők nehezét.
A március 2-i újhold és a szeptember 10-i telihold között nyílik egy majd hat hónapos időablak, ami az önmegvalósításra legalkalmasabb időszak lesz.

A Vénusz április 5-én hozhat szerelmi és szexuális gyújtópontot, amit a harcos Mars április 14-én hatalmas erőkkel támogat.
Aztán 2022. október 28-ától a Jupiter kilép, de itt legfeljebb kissé göröngyössé válik az út, minden érkező eseményt kiválóan tudsz kezelni. 

Tippek a 2022-es évre

Ne arra számíts, hogy január elsején egyből az öledbe pottyannak a lehetőségek. Te is kellesz mindehhez, és tudd, minden erő benned van!
Maradj derűs, továbbra is tedd a dolgodat, csak vedd észre, mennyivel több lehetőséged érkezik változtatásra, fejlődésre: ezt viszont senki más nem tudja helyetted megtenni.
Bízz magadban, és mutasd meg, mire vagy képes!

(via myimperfectlife)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top