nlc.hu
Horoszkóp

Legrosszabb csillagjegy párosok

Csillagjegy párok, akik a legrosszabbat hozzák ki egymásból

Ők a legösszeférhetetlenebb párosok.

Ami nem megy, nem kell erőltetni. A következő csillagjegy párosok sajnos a lehető legrosszabbat hozzák ki egymásból.

Összeférhetetlen csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Kos és Rák

Azt mondják, hogy az olyan tűzjegyűeket, mint a Kos, nehéz párosítani olyan vízjegyűvel, mint a Rák. Ennek az az oka, hogy a vízjegy szülöttei érzékenyek és érzelmesek, míg a tűzjelekkel rendelkező emberek nagyon egyenesek. A vízjegyűek a saját tempójukban haladnak, míg a tűz jegyűek túlfűtöttek. Természetükön nem lehet változtatni, és ennek eredményeként csak rosszat hoznak ki egymásból, vagy nagy csalódásokkal végződik a kapcsolat.

Bika és Vízöntő

A levegő jegy, mint a Vízöntő, és a föld jegy, mint a Bika, nem kompatibilisek egymással. Levegő jegyűként a Vízöntő szabadon és légiesen akar előre menni az életben, akárcsak a levegő, míg a Bikák inkább stabil és érzéki természetűek. Ami az összetartozást illeti, ezek a jelek nem jönnek ki egymással, egyenesen megfojtják egymást.

Oroszlán és Nyilas

Mind a Nyilas, mind az Oroszlán ugyanazt a temperamentumot hordozza, ami ha találkozik, abból semmi jó nem fog kisülni. Míg az Oroszlánok merészek és határozott véleményük van, addig a Nyilas minden, de csak nem határozott. A Nyilas olykor szeret sodródni, többre tartja az élet szeretetét.  Ez a páros nem tud együtt működni eltérő személyiségvonásaik miatt, és mindig a legszörnyűbb viselkedést hozzák ki egymásból.

via

(Nyitókép: Getty Images/ fizkes)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top