nlc.hu
Horoszkóp

Nyilas és a Mérleg csillagjegyűek kapcsolata

3 ok, amiért a Nyilas és a Mérleg csillagjegyűek jól kijönnek egymással

A Nyilas és a Mérleg szuper párost alkotnak!

Hogy miért is alkot remek párost egy Nyilas és egy Mérleg? Az ezotéria erre is megadja a választ:

A Nyilas és a Mérleg tökéletes páros

Fotó: Getty Images

Életmódjuk eltérő, de kiegészítik egymást

A Nyilas-Mérleg közös otthona minden olyan fontos dologgal fel van szerelve, amire a Mérlegnek szüksége van ahhoz, hogy kényelmesen és biztonságban érezze magát. Amint ezek a jelek elköteleződnek, és megteremtik a bizalom és az egyensúly erős érzését, szenvedélyük és kompatibilitásuk még sok éven át viszi őket előre.

Szívesen tanulnak egymástól

A Nyilas optimista energiája ragadós és felkelti mások figyelmét, de a Mérleg veleszületett varázsa még a legrosszabb tulajdonsággal bíró embereket is megérinti. A Mérlegnek természetes tehetsége van minden művészi és szép dologhoz, a belsőépítészettől a kerámiáig, a Nyilas pedig az állatöv filozófusa, gyakran tesz fel kutakodó kérdéseket az élet céljáról. Tökéletes páros!

Szexuális életük szórakoztató és kalandos

A Mérleg és a Nyilas szexuális élete izgalmas és izgalmas is lesz mindig. A Mérleg mindig hajlandó kísérletezni, különösen, ha ez megfelel partnerüknek is. Ha szexről van szó, a tüzes Nyilas mindenre, bármikor és bárhol kapható. A Mérlegek megegyeznek a Bak energiájával és izgalmával, és ez a szenvedély és lelkesedés visszatükröződik az ágyban is.

via

Ez is érdekelhet nő meztelenül vízben Megnézem

(Nyitókép: Getty Images/ Jamie Grill)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top