nlc.hu
Horoszkóp

Horoszkóp: főnökösködő barátok

Ezek a csillagjegyek szeretnek főnökösködni a baráti kapcsolataikban is

Vannak olyan csillagjegyek, akik mindig szeretnek irányítani, még a baráti kapcsolataikban is.

A következő csillagjegyek igazi főnökök még a baráti kapcsolataikban is. Soha nem adnának annyit, amennyit kapnak, és mindig szeretik befolyásolni a másikat, ahelyett, hogy elfogadnák olyannak, amilyen.

Főnökösödő barátok

Fotó: Getty Images

Halak

Ha a legjobb barátod egy Halak, lehet, hogy soha nem fedik fel igazán gondolataikat, de azt tapasztalhatod, hogy feletted döntenek, kontroll alatt tartanak. Ezek a jegyek szeretik irányítani a baráti és a szerelmi kapcsolatokat is, ami azt jelenti, hogy gyakran inkább hűséges segítőik vannak, nem pedig igaz barátaik.

Bika

Jártál már étteremben egy Bika barátoddal, és rájöttél, hogy azt kell enned, amit ő eldöntött? Vagy talán ők azok, akik mindig kritizálnak téged, de mindig habozol hangot adni a rossz viselkedésükkel kapcsolatos aggodalmaidnak, még akkor is, ha az idegesít?! Ha csendben maradtál, hogy megvédd az érzéseidet, akkor tudd, hogy van egy főnök Bika-barátod.

Szűz

A Szüzek rettenetesen elbizonytalanodhatnak, ha legjobb barátjuknak szívességre van szüksége. Hajlamosak erkölcsileg felülértékelni magukat, ezért érzik magukat felsőbbrendűnek, és keményen ítélik meg barátaik döntéseit. Megpróbálják irányítani barátaikat, és rávenni őket, hogy társadalmilag elfogadhatóbb döntéseket hozzanak.
 

 via

(Nyitókép: Getty Images/Hinterhaus Productions)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top