nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 legfurcsább barátság a horoszkóp szerint

A legfurcsább csillagjegy barátságok – persze mindegyik a Vízöntővel

Soha nem tudtad volna elképzelni, hogy ez a két ember valaha jó barátságban lesz… Te is ismersz furcsa párosokat? Szinte biztos, hogy Vízöntő az egyikük!

A Vízöntő (január 20. – február 18.) a legkülöncebb csillagjegy. Éppen ezért, ha valaki jó barátságban van vele, tuti, hogy nála is jelen van a furcsaság-faktor. Ketten együtt pedig végképp érdekes párt alkotnak. Egy biztos: ahol ők ketten jelen vannak, senki nem unatkozik.

két barátnő

Fotó: Unsplash

A Szűz és a Vízöntő barátsága

Elképesztően okosak, szikrázik körülöttük a levegő, amikor vitáznak. Persze rá is tesznek egy lapáttal, mert a Szűz úgy gondolja magáról, hogy tökéletes, a Vízöntő pedig mindenkinél jobbnak hiszi magát. Kettesben is képesek parázs vitákra. Meg is sértődnek, majd kibékülnek. Ha mások előtt történik a kis játszmájuk, egyértelműen élvezik a közönséget.

A Skorpió és a Vízöntő párosa

A Skorpiót az indulatai viszik a vitába, a Vízöntőt az érvei: így találnak egymásra, egy parázs vita alkalmával. Aztán rájönnek, hogy sok közös van bennük. Mind a ketten védelmezők, akik kiállnak a gyengébbekért, és szeretik elrejteni az érzelmeiket. Néha meg-megnyílnak egymásnak, de többnyire csak élvezik, hogy a másik megérti a bajukat.

A Halak és a Vízöntő kapcsolata

Ők a két furcsa csillagjegy, akiket meg nem értett lelkük hoz össze. Bár a Halak túlzottan érzékeny és álmodozó, ami időnként terhes a Vízöntő számára. a Halak viszont nem tud mit kezdeni barátja hirtelen indulataival. Mégis, a zárkózott Vízöntő képes úgy megnyílni neki, mint senki másnak, a Halak pedig imád gondoskodó lelki segítség lenni.

(via TheTalko)

Ez is érdekelhet boldog szerelmespár tengerparton Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top