nlc.hu
Horoszkóp

3 hiba, amit a Rákok elkövetnek egy kapcsolatban

3 hiba, amit a Rákok elkövetnek egy kapcsolatban

Ha Rák csillagjegyű vagy, légy tisztában a hibáiddal, hogy később ne kövesd el.

A vízjegyek a legérzékenyebb lelkek a csillagjegyek közül. Ide tartozik a Rák is, aki folyamatosan elköveti a következő hibákat a kapcsolataiban.

Rák egy kapcsolatban

Fotó: Getty Images

Túlérzékeny

A Rák csillagjegy szülöttei otthonos emberek, akik szeretnek visszahúzódni, ha magányosak, levertek vagy nem érzik jól magukat. Amikor egy Rákot megbántanak, első reakciója a duzzogás, sőt gyakran sír és panaszkodik is.

Ragaszkodik

A Rákokat mély érzelmi kötelékek kötik, ami gyakran ragaszkodáshoz vezethet egy kapcsolatban, mivel ha egyszer rákapaszkodtak szenvedélyük tárgyára, nem akarják elengedni! A tér azonban kritikus eleme minden jó kapcsolatnak, ezért a Rákoknak engedniük kell, figyelembe kell venniük társuk függetlenségét is.

Sok érzelmi támogatásra van szüksége

A Rákok túlságosan érzelmesek, és mindig keresnek egy vállat, amin sírhatnak. Hajlamosabbak olyan személyeket választani, akik érzelmi támogatást tudnak nyújtani, és mindig elérhetőek számukra. Előfordulhat, hogy elfelejtik tisztelni párjuk függetlenségét, és elvárják osztatlan figyelmüket.

via

(Nyitókép: Getty Images/ Phamai Techaphan)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top