nlc.hu
Horoszkóp

A Kos csillagjegyűek négy arca

A Kos csillagjegyűek négy arca

Négy fajta Kost mutatunk be, akikkel találkozhatsz.

A Kos csillagjegy szülötteiben több van, mint amit elsőre mutatnak magukból.

A KOs négy arca

Fotó: Getty Images

Kockázatvállaló

A Kos az az állatöv, aki az egyik legmerészebb és legbátrabb jegyeként ismert, de bizonyos típusú Kosok talán még jobban vonzódnak az élet vad oldalához. A Kosnak ezen személyiségtípusa arról szól, hogy igent mondjunk az új tapasztalatokra és tágítsuk nézeteinket. Ez a szabadlelkű gondolkodásmód fokozza a Kos izgalmakra és kockázatvállalásra való hajlamát.

Rettenthetetlen vezető

A legtöbb Kosból sosem hiányzik az önbizalom. Bármilyen projekt vagy helyzet főnökévé válnak egy pillanat alatt. Ők azok a Kosok, akik fényesen ragyognak, és maradandó benyomást keltenek azzal, hogy érthetetlenül (és szinte bosszantóan) jók mindenben. Ők azok az emberek, akiket követni akarsz.

Örök fiatal

Néhány Kos a szívében örökké fiatal. Ez egyrészt azt jelenti, hogy gyakorlatilag korlátlan energiatartalékkal rendelkeznek, és mindig készek nevetni. Ha azonban nem érik el a szándékukat, vagy kénytelenek megosztani a reflektorfényt másokkal, nemtetszésüket nyafogással vagy duzzogással fejezhetik ki, ugyanúgy, ahogyan egy gyerekre, amikor rászól a szülő.

Imád szórakozni

Nem titok, hogy a Kos szeret szórakozni, mivel ezek a lendületes tűzjelek szívesen követik szenvedélyeiket, és igent mondanak a kalandokra. Ez a fajta Kos extra jókedvű és vidám energiát ad a Kos amúgy is energikus hangulatához. Ezen fajta Kosok élvezik ellopni a show-t, szeretnek a parti középpontjába kerülni.

via

(Nyitókép: Getty Images/ julief514)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top