nlc.hu
Horoszkóp

Felemelő lesz a hét ezeknek a csillagjegyeknek

Ez a hét igazán felemelő lesz ezeknek a csillagjegyeknek

A következő csillagjegyeknek érdemes nyitva tartani a szemüket ezen a héten.

Ez a hét kiemeli az empátiánkat, és lehetővé teszi, hogy betekintést nyerjünk mások érzéseibe, oly módon, ha szükséges, akkor segítsünk is. Ez a nagylelkűség hete, és néhány csillagjegy számára ez egészen felemelő élmény lesz.

Felemelő lesz a hét ezeknek a csillagjegyeknek

Fotó: Getty Images

Bika

Csak az önbizalom növelésére volt szükséged, hogy eljuss oda, ahova szeretnél, és véletlenül ez az, amit a hét elején kapsz. Kicsit szétszórtnak érzed magad, és nem szereted nézni, hogy minden kicsúszik a kezedből: te magad is rájössz, hogy jobban oda kell figyelned a dolgaidra. Valamit kerestél, amire összpontosíthatsz – valamit, ami nem személy vagy szerelem, és ezen a héten nemcsak megtalálod, de bele is ásod magad. Tökéletesen elvonja a figyelmedet feszült életedről, de ez nem csak egy játékos hobbi, hanem valami, amiből tanulhatsz, és a közeljövőben pénzt is kereshetsz vele. Ezen a héten kitartásra lesz szükséged, hidd el, meg fog térülni.

Nyilas

Az önmegvalósítás és a személyes boldogság terén mostanában nyerő szériában voltál, és ez a hét új szintre emel. Nemrég meghoztál egy döntést; egészséges szeretnél lenni, és készen állsz arra, hogy mindent megtegyél annak érdekében, hogy újra egészséges legyél. Ez a hét nemcsak annak a jeleit adja, hogy helyesen cselekszel, de mentálisan is jobban érzed majd magad, mint az elmúlt években valaha. Mintha átléptél volna valamiféle lelki küszöböt: a dolgok nem zavarnak annyira, mint általában – még az emberek sem mennek az idegeidre. A héten meg fogsz érteni valamit valakiről az életedben, amit korábban soha nem gondoltál. Ezzel a tudással képes leszel a valaha volt legjobb barát lenni.

Bak

Valamihez ragaszkodni mindig is könnyű volt számodra, de hajlamos voltál figyelmen kívül hagyni a tényleges eredményeket, vagyis keményen dolgozol, de ritkán értékeled munkád rész- és végeredményét. Ezen a héten saját szorgalmad minden aspektusával kapcsolatba léphetsz, és látni fogod, hogy nem csak a munkáról van szó, hanem mindennek a tapasztalatáról.

via

(Nyitókép: Getty Images/ The Good Brigade)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top