nlc.hu
Horoszkóp

Szerelemben szerencsés csillagjegyek

Ez a 3 csillagjegy lesz a legszerencsésebb a szerelemben ezen a héten

Egyes csillagjegyek számára ez a hét nagyon nyerő lesz, legalábbis ami a szívügyeket illeti.

Igaz, a következő csillagjegyek kiemelten szerencsések lesznek a héten, ez a fajta szerencse valójában mindenkit elér április utolsó hetében. Ez a hét annyi reményt és ígéretet hoz magával, hogy mindannyiunknak valamilyen módon hasznára válik az április 25–30. közötti időszak.

Szerelemben szerencsés csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Bika (április 20. – május 20.)

Jól érezd magad ezen a héten, és szerencséd is van, hiszen van kivel megosztanod ezt az érzést. Ezen a héten különösen magabiztosnak érzed magad, és úgy tűnik, a múltban hagytad a régi, elégedetlen Bikát, ugyanis bármi is történt mostanában az életedben, szinte mindent megbecsültél. Elkezdtél úgy tekinteni a szerelmedre, mint aki több, mint különleges számodra; ő szerves részét képezi annak, aki most vagy, és elképzeled, ahogy egy egész életet leélsz vele. Semminek sem örülsz most jobban, mint a tudat, hogy tiéd ez a személy, és hogy képes elviselni téged és a fura viselkedésedet. Ez a hét a te heted, hogy megragadd a napot és a hetet. A szerelem melletted áll, és most szerencsésebb vagy, mint valaha.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Ritkán hiszel abban, hogy a szerencse valaha is megtalálhat, és megajándékozhat, de most mégis itt kopogtat az ajtódon. Igen, te is hihetsz a szerelemben, hiszen ez a hét nem múlik el addig, amíg be nem vallod magadnak, hogy ez igaz. Ez azt jelenti, hogy egykori szerelmed váratlan módon visszatér az életedbe. Nem vársz ajándékot vagy virágot, de akkora figyelmet kapsz, ami a feje tetejére állítja a világodat. Nyílj meg a boldogságára, meglásd, a dolgok hamarosan nagyon kedvezővé válnak a te és szerelmed számára.

Halak (február 19. – március 10.)

Ó, mennyire szereted a Bika havát! Mintha megszűnne a nyomás, és végre hátradőlhetsz, és egyszerűen csak élvezheted azokat a dolgokat az életben, amiket szeretsz és imádsz. És mindezek közül az első számú prioritás a párod. Bár az évek során a dolgok kissé monotonná váltak a kapcsolatodban, soha nem engedted el a reményt, hogy talán egyszer a dolgok jobbra fordulnak.

Ez is érdekelhet A KOs négy arca Megnézem

via

(Nyitókép: Jovanmandic/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top