nlc.hu
Horoszkóp

Mérleg férfinak ez a fontos egy nőben

4 dolog, amit egy Mérleg férfi keres egy nőben

A Mérleg férfiaknak igen kifinomult ízlése van a hölgyek terén.

A Mérleg férfi olyan hölgyet keres, aki rettentő figyelmes és intelligens. Olyan társaságkedvelőnek és nyitottnak kell lennie, mint amilyen maga a Mérleg férfi, és nyíltan és őszintén kell kommunikálnia.

Mérleg férfival randizni

Fotó: Getty Images

A Mérleg férfinak fontos, hogy néztek ki együtt

Egy Mérleg férfi olyan nőhöz vonzódik, akit minden tekintetben dicsérnek, beleértve a megjelenését is. Csodálja a jól öltözött, kifinomult, intelligens, szociálisan kíváncsi és tisztességes nőket. Mindenekelőtt az őszinteség fogja megnyerni a szeretetét.

Nem árt, ha van humorérzék

A Mérleg férfiak hihetetlenül kacérak és olyan nőkre van szükségük, akik szórakoztatóak, játékosak és tudnak flörtölni is. 

Nem bírja a túl sok konfrontációt

Egy nőnek, aki Mérleg férfit szeretne meghódítani, nem szabad elmerülnie a pletykálkodó vagy rosszindulatú megjegyzésekben. Nem tűr sok konfliktust a Mérleg férfi, inkább a stabilitást és a nyugalmat kedveli, így azt is keresi egy nőben.

Szereti az intelligens nőket

Egy Mérleg férfi olyan nőt keres, aki elbűvöli, akivel el tud beszélgetni a világ dolgairól. Nem nyűgözi le egy sekély nő vagy valaki, aki kevésbé intelligensnek vallja magát. Ha meg akarod nyerni egy Mérleg férfi szívét, ne félj megmutatni az intelligenciádat.

via

(Nyitókép: Sylvain Sonnet/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top