nlc.hu
Horoszkóp

Legrövidebb út egy Vízöntő nő szívéhez

4 tipp, hogy tudsz megszerezni egy Vízöntő nőt

A Vízöntő nő feladja a leckét a férfiaknak!

A Vízöntő nőnek nem nagyon a külső, inkább a belső értékek, az intelligencia a fontos egy férfiban. A személyiség az, ami érdekli őket igazán. Hogy tudod elkápráztatni? Adunk pár tippet!

Út a Vízöntő nő szívéhez

Fotó: Getty Images

Hagyj teret neki

A legrosszabb hiba, amit elkövethetsz egy Vízöntővel, ha túl követelőző vagy vele, mert azt fogja érezni, hogy feszélyezteted a szabadságát, ami mindennél fontosabb neki. A Vízöntők az állatövi jegyek közül a legnagyobb lázadók, akik nem hajlandók elfogadni semmilyen hatalmat vagy manipulációt. Valójában minél jobban próbálsz megfogni egy Vízöntő nőt, annál valószínűbb, hogy az ellenkező irányba fog menekülni.

Beszélj bölcsen

Ha az elcsábítani kívánt személy egy Vízöntő, akkor a szavak rendkívül fontosak. A Vízöntő hölgy egy igazi értelmiségi, aki értékeli a szenvedélyes vitákat különféle témákról, és alig várja, hogy többet hallhasson a gondolataidról. Semmi sem riasztja el jobban, mint egy határozatlan ember, vagy valaki, aki még a saját véleményét sem tudja kifejezni egy bizonyos témában.

Folyamatosan lepd meg őt

Egy Vízöntő nő rendszeres meglepése remek módja annak, hogy elcsábítsd. A Vízöntő nők állandó izgalmat igényelnek, mert nem bírnak unatkozni. Ne ossz meg azonnal mindent magadról, ehelyett hagyd, hogy találgasson, és hagyd, hogy fokozatosan olyan új dolgokat tudjon meg rólad, amelyekről nem volt tudomása. Soha ne hagyd, hogy egy Vízöntő hölggyel való kapcsolatod unalmas és kiszámítható rutinná fajuljon, ha el akarod nyerni a szívét.

via

(Nyitókép: Getty Images/Flashpop)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top