nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek humorézék nélkül

Csillagjegyek, akiknek egyáltalán nincs humorérzékük

Pedig a humorérzék elengedhetetlen.

Akárcsak az intelligencia vagy a jó megjelenés, a humorérzék is olyan társadalmilag értékelt tulajdonság, amelyből szinte mindannyian jobban szeretünk többet, mint kevesebbet. A következő csillagjegyek azonban nincsenek megáldva kellő humorérzékkel. 

Humorérzék nélküli csillagjegyek

Nyitókép: Getty Images

Oroszlán

Az Oroszlánok néha humorosak, de kissé fennhéjázóak lehetnek, amikor a szokásosnál viccesebbek akarnak lenni. Egy vicces történet előkészítéséhez túlzásba esnek, és sok jelzőt fognak használni. Néha jól működik, de máskor kissé erőltetett hatása lesz egy-egy viccnek, ami minden lesz, csak humoros nem.

Halak

A Halak szeret hosszú és szórakoztató történeteket mesélni. A probléma az, hogy túlságosan lelkesek. A végtelenségig folytatják, anélkül, hogy észrevennék, hogy elvesztették mások figyelmét. Abban az értelemben megnyerő, hogy próbálkoznak, de néha jobb elfogadni, hogy egy viccnek harsány nevetés nélkül kell véget érnie, és nem kell mindig, mindenkit erőszakkal megnevettetni. 

Bak

A Bakokról ismert, hogy nem éppen humorosak. A Bakoknak néha meg kell próbálnia szórakoztatóbb lenni mások számára, és meg kell tanulnia időnként nevetni magán.

via

(Nyitókép:  Jamie Grill/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top