nlc.hu
Horoszkóp

Irigy csillagjegyek

Csillagjegyek, akiket az irigység vezérel

Néha az emberek féltékenységet mondanak, amikor valójában irigységre gondolnak. A kettő pedig nem ugyanaz!

A féltékenység és az irigység olyan gyakran összefonódik, hogy sokszor hajlamosak vagyunk egynek tekinteni őket, és egyébként is könnyű egyszerre érezni mindkét érzelmet. De ha azt szeretnéd, hogy rengeteg pénzed legyen, mint a legjobb barátodnak, az irigység; ha utálod, hogy az exed az új barátnőjével összeköltözött, az féltékenység.

Irigy csillagjegyek

Fotó: Getty Images

A következő csillagjegyek például kifejezetten irigyek tudnak lenni:

Bika

A Bika szereti, ha szép és drága dolgaik vannak, és fáj nekik, ha másoknak vannak olyan dolgaik, ami nekik nincs. Valójában az irigység nagyon versenyképessé teheti a Bikát. Például, ha egy Bika csillagjegyek szülöttjének haverja kap egy mutatós új autót, a Bika is szeretne egyet, és addig küzd, amíg meg nem szerzi.

Szűz

A Szüzek hajlamosak irigykedni azokra, akiknek látszólag mindenük megvan. A közösségi média felerősítheti a Szűz irigységét, ha úgy tűnik, mindenki tökéletesebb náluk, vagy kivételesebb élete van. A Szüzek némileg elítélhetnek másokat, és ez származhat az irigységből.

Bak

A Bak nagyon nem akar irigykedni másokra, de néha egyszerűen nem tudnak mást tenni. A Bak azonban legtöbbször levezeti az irigy energiáját, és arra használja, hogy önmagát ösztönözze. Lehetnek irigyek, de ez nem jelenti azt, hogy ez megakadályozza őket abban, hogy elérjék céljaikat. Hajlamosak nagyon koncentrálni arra, hogy mit akarnak/irigyelnek, majd törekednek a megszerzésére.

Skorpió

A Skorpió általában nem irigykednek az anyagi dolgokra, de irigylik mások sportos képességeit, művészi tehetségét. Amíg az irigységük nem csak át féltékenységbe, addig a Skorpió kezelhető, de ha igen, vigyázz, mert a Skorpiók hevesek, amikor féltékenyek.

(Nyitókép: Getty Images/Issarawat Tattong)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top