nlc.hu
Horoszkóp

Randizás Nyilas férfival

Ezeket nem árt, ha tudod, mielőtt egy Nyilas férfival randiznál

Ha beleszeretsz egy Nyilas férfiba, akkor készülj fel a végtelen nevetésre és kalandokra!

A következő információk segítségedre lesznek, ha épp egy Nyilas férfival kezdesz el randizni.

Randizál egy Nyilas férfival

Fotó: Getty Images

Mindenre nyitott

Tűzjel lévén, a Nyilas férfi nyugtalan, spontán, aki magával hozza az izgalmat és az izgalmas dolgokat. A legnagyobb elégedettség érdekében a szerelemben olyan társat keres, akiben a saját tulajdonságait is felfedezi, így erősítve önmagát. Imádja az erős és gyakorlatias partnert.

Egy kicsit lassú, ha az elkötelezettségről van szó

Nos, ez egy kicsit illúzió romboló lehet. Kicsit kihívást jelent egy ilyen csillagjegyű fickó lekötése, és sok időbe telhet, amíg kimondja a komoly elkötelezettség szavait, mint bármelyik más srác. Azonban ne erőltess rá semmit, légy türelemmel, mert szereti a szabadságát. Viseld el a természetét, tartsd magadban az érzéseid, és várd meg, míg ő beszél érzelmi állapotáról.

Mindig vicces

A Nyilas férfinak remek humorérzéke van. Extrovertált és nagyon egyenes, sosem kertel. Fontos, hogy egy hullámhosszra kerülj vele, értsd a humorát, mert azzal igazán letudod majd nyűgözni.

Nagyszerű az ágyban

Ami a szeretkezést illeti, a Nyilas férfi nagyon szenvedélyes és érzéki szerető! Olyan társra vágyik, aki hasonlóan működik a hálószobában, így kiegészíthetitek egymást az ágyban is.

(Nyitókép: d3sign/Getty Images)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top