nlc.hu
Horoszkóp

Rosszindulatú csillagjegyek

Rosszindulatú csillagjegyek, akik a titkaid is felhasználják ellened, ha a szükség úgy hozza

A következő csillagjegyekkel jobb, ha résen vagy, mert ha megharagszanak, ott te fogod meginni a levét.

Lehetséges, hogy szorult helyzetben vannak, és azért árulkodnak, hogy mentsék magukat, nem tudni. Annyi biztos, hogy a következő csillagjegyek nem a jóindulatukról híresek: nárcisztikusak, manipulatívak, hiányzik belőlük az empátia, féltékenyek, egyszóval rosszindulatúak.

Rosszindulatú csillagjegyek

Fotó: Getty Images

KOS (március 21. – április 19.)

Egy Kos imád versenyezni, aki mindent meg is tesz a győzelemért, ezért nem rest piszkos eszközökhöz nyúlni.  Hajlamosak kifecsegni olyan információkat is, amit más bizalmasan osztott meg velük. De a cél érdekében mindent megtesznek. 

SKORPIÓ (október 23. – november 21.)

Mindenki ismeri a szenvedélyes Skorpió és a bosszú közötti kapcsolatról. Ha megpróbálnak visszavágni valakinek, aki bántotta őket, minden fegyvert bevetnek, amijük van, így ha kell, a te legféltettebb titkodat is elárulják. 

BIKA (április 20. – május 20.)

A Bika előítéletes tud lenni, és néha ennek megfelelően cselekszik. A kapott információkat bizalmasan átveszik, majd sunyi módon felhasználják az adott illető ellen. Ha nem helyeselnek valamit, amit csinálsz, akkor arra kényszerítenek, hogy ne csináld tovább, ehhez pedig a piszkos eszközeiket is bevetik. A Bikát sokszor emlékeztetni kell arra, hogy a saját háza tája körül sepregessen.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán egy másik csillagjegy, aki azt hiheti, hogy azzal, hogy ellened használja fel titkaid, segít neked. De az igazság az, hogy általában magukon segítenek. Az Oroszlán megpróbálhatja racionalizálni, hogy amit csinál, azt a te érdekedben teszi, és hogy nem a saját érdekükben használják ki a helyzetet. De ezt mindenki tudja, hogy nem így van.

via

(Nyitókép: Issarawat Tattong/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top