nlc.hu
Horoszkóp

Önzetlen csillagjegyek

Csillagjegyek, akik elhanyagolják az egészségüket, miközben másokról gondoskodnak

A mai önző világban azért vannak olyan emberek, akik igazán önzetlenek.

Ezek az egyének rendkívül gondoskodóak, akiknél mindent felülír a család és a barátok. Olyannyira, hogy saját egészségükkel már nem is foglalkoznak.

Önzetlen csillagjegyek

(Fotó: Getty Images)

Kos

A barátságok nagyon sokat számítanak a Kosnak, és mindent megtesznek azért. Gyakran túl is vállalják magukat, és későn jönnek rá, hogy túlterheltek. Ennek eredményeként szorongásos rohamaik vannak, és néhányan mentális egészségügyi problémákkal is szembesülnek.

Mérleg

A Mérlegek igazi ápolók, és rossz szokásuk, hogy mindenekelőtt barátaik és a családjuk jólétére gondolnak, amikor saját maguknak is megvan a gondja. Túlgondolják a problémákat, csak azért, hogy megoldásokat találjanak ki a segítésükre, de ők vannak bajban, és például gyógyszerre van szükségük megfázásra vagy lázra, előfordulhat, hogy figyelmen kívül hagyják azt egy sürgetőbb feladat miatt.

Rák

A Rákok szeretnek orvoshoz járni, mert ez az a hely, ahol örülnek annak, hogy eltölthetnek néhány órát az orvostudományról való vitatkozással. Majd hazamennek, és másoknak is tanácsokat osztogatnak, hogy kell(ene) gondoskodniuk magukról. Prédikálnak, de ha ők kerülnek igazán nagy bajba egészségügyileg, akkor azzal nem mindig hajlandóak foglalkozni.

Ez is érdekelhet Irigy csillagjegyek Megnézem

via

(Nyitókép: Maskot/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top