nlc.hu
Horoszkóp

Házastárs vs. gyerek

Csillagjegyek, akik jobban szeretik a gyerekeiket a házastársuknál

A szülő számára a gyerek(ek) az elsők. De vannak olyan házastársak, akik teljesen kizárják párjukat a családi idillből.

Vannak csillagjegyek, akik a családi idillből kizárják a házastársukat, aki úgy érezheti, ő már nem is fontos.

Csillagjegyek, akik elhanyagolják a házastársuk

Fotó: Getty Images

Skorpió

A Skorpiók hajlamosak kisajátítani a gyerekeiket. Így a kicsik iránt érzett szeretettel soha nem vetekedhet szerelmük/partnerük/férjük/feleségük iránt érzett szeretetük. Mindazonáltal látványosan megmutatják házastársuk felé szeretetük mértékét a gyermekvállalás előtt. Ez összezavarja a párjukat, akik úgy érzik, mintha a szerelem csökkent volna, miután közös gyerekük született.

Bak

A Baknak egészséges a munka és a magánélet egyensúlya, és soha nem vádolható azzal, hogy figyelmen kívül hagyják házastársuk érzéseit. De egy baba születése után róla akarnak beszélni, emiatt a romantika háttérbe szorul. Házastársuk élete különösen nehéz lehet, mivel az intimitást félreteszik, és a középpontban csak a gyerek áll.

Nyilas

A Nyilasok pici babaként kezelik a gyerekeiket akkor is, amikor már felnőttek. A legtöbb szülő újra a házastársával való kapcsolatára összpontosít, miután gyermeke elhagyja a családi fészket vagy egyetemre indul. De nem a Nyilas. A Nyilas a 30-40 éves gyerekét is úgy kezeli, mint egy kicsi babát, örökké egyengetni akarja annak útját, és ennek érdekében minden mást alárendel.

via

(Nyitókép: Halfpoint Images/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top