nlc.hu
Horoszkóp

Kevésbé vendégszerető csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek utálják, ha vendég érkezik

Te hogy állsz a vendégekkel? Szívesen fogadod őket vagy a pokolba kívánod?

Míg a legtöbb csillagjegy szereti, ha együtt van a család és a barátok, de vannak, akik kifejezetten utálnak vendégeket fogadni.

Kevésbé vendégszerető csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Rák

A Rák úgy kezeli otthonát, mint egy szent szentélyt. Szeretnek órákig egyedül maradni, és örülnek, ha bekuckózhatnak egy jó könyvvel és valami ropogtatnivalóval. Otthonuk gyakran tökéletes egyensúlyban van, diffúzor illata, friss ruhák illatával és a patyolattisztasággal. A vendégek fogadása azzal fenyeget, hogy ez a tökéletes idill felborul, amit ők nem viselnek jól.

Mérleg

Egy másik csillagjegy, aki nem is lehetne udvariasabb vagy vendégszeretőbb, mint a Mérleg. De az igazság az, hogy jobban szeretik, ha békén hagyják őket. Imádják házastársukat és gyerekeiket, de szeretik szűkíteni a körüket. Kerülik a túlzott vendégfogadást, amikor meglátogatják őket, elvárják, hogy az emberek gyorsan távozzanak tőlük.

Skorpió

Valószínűleg az egyetlen csillagjegy, aki utálja a vendégeket, de ők imádnak vendégségbe menni. A Skorpiók szeretnek sokáig maradni máshol, imádnak portyázni más hűtőjében, annak ellenére, hogy ők ezt utálják. Kissé önzőek, hiszen hasonló vendégszeretetet ők nem nyújtanak.

Ez is érdekelhet Divatőrült csillagjegyek Megnézem

via

(Nyitókép: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top