nlc.hu
Horoszkóp

Divatőrült csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek igazi divatbolondok

Vannak olyan csillagjegyek, akik szó szerint megőrülnek a divatért.

Ha történetesen ezen csillagjegyek valamelyikével randiznál, akkor nem árt, ha felcsapod a divatkódexet!

Divatőrült csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Bika

A Bikák rengeteg időt és pénzt fordítanak arra, hogy gondosan kiválasszák az outfitjüket. Ezek a nők szeretnek vásárolni, főleg akkor, amikor feszültek. A ruhavásárlás oldja a bennük lévő szorongást, de épp ezért hajlamosak a túlköltekezésre is. Sosem bánják, ha így történik, mindig nagyon büszkék a ruháikra, bármennyit is költsenek rá.

Kos

A Kos minden reggel ellenőrzi a ruhatárát, és közben eldönti, mit vegyen fel, mivel a kifinomult és elegáns megjelenés elengedhetetlen számukra. Bár a szekrényből kiesnek a ruhák, mindig úgy gondolják, hogy „egy normális ruhájuk sincs”.  Ez a szokásuk különösen bosszantó lehet párjuk számára, mivel soha nem elégedettek.

Oroszlán

Az Oroszlánok nagyon büszkék megjelenésükre, ezért különös gondot fordítanak arra, hogy jól ápoltak legyenek, és jól öltözöttek. Ami a ruhákat illeti, stílusuk általában minden évszakban változik, attól függ, mi az aktuális trend.

(Nyitókép: Getty Images/ mihailomilovanovic)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top