nlc.hu
Horoszkóp

Szerencsés csillagjegyek májusban

3 csillagjegy, akiknek csodás lesz a májusi hónap

A következő csillagjegyek nagyszerű május elé néznek.

Nagy általánosságban a május mindenkinek szerencsét és boldogságot hoz, a következő három csillagjegynek kifejezetten jó hónapja lesz.

Csillagjegyek, akiknek mesés lesz a május

Fotó: Getty Images

Kos (március 21. – április 19.)

Az állóképességed nem ismer határokat ebben a hónapban. Te vagy az a személy, aki nyerni fog ebben a hónapban, minden egyes helyzetben, teljesen mindegy, milyen akadály tárul eléd. A te ötleteidre hallgatnak a munkahelyen is, így az életed minden területén végre kiegyensúlyozott leszel. Erős egyéniségként meg fogod tudni, hogy a diszkréció jó dolog, és a nehéz helyzetek legjobb megoldása, ha gondolkodsz, mielőtt beszélni kezdesz. Gondolkozz, aztán cselekedj. Ebben a hónapban az erőd ebben rejlik. 

Rák (június 21-július 22.)

Ez a hónap nagy sikereket ígér neked és azoknak, akiket szeretsz. Ebben a hónapban minden a te érzelmi hozzáállásodon múlik. Lépj előre, és légy részese az életedben végbemenő változásnak. Ha félre tudod tenni a bizalomhiányt, azt fogod tapasztalni, hogy a dolgok sokkal barátságosabbnak tűnnek számodra. Ha képes leszel nyitott maradni, akkor ebben a hónapban még az igaz szerelem is rád találhat.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Úgy tűnik, hogy a kommunikáció a te világodban új szintre lép: sikeres leszel, mindenki számára világos és szimpatikus.  Tehát, ha valami olyasmit tervezel, amit soha nem csináltál, de mindig is szeretted volna, akkor 2022 májusában meg fogod tenni. Ebben a hónapban elkerülhetetlen a változás, és mindennek pozitív végkimenetele lesz.

via

(Nyitókép: Tim Robberts/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top