nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek a hálószobában

Csillagjegyek, akiknek mindennél fontosabb párjuk testi öröme

Ennek a három csillagjegynek csak az a fontos, hogy a párjuk jól érezze magát az ágyban.

A hálószobában a tizenkét csillagjegy mindegyike egyedi és csábító szuperképességekkel rendelkezik. A következő jegyek azonban a többieknél is jobban figyelnek arra, hogy a partnerüknek a lehető legjobb legyen az együttlét.

Csillagjegyek, a,iknek párjuk testi öröme a fontos

Fotó: Getty Images

Kos

A Kos szenvedélyes, türelmetlen, és szerelmes, akik mindenben a legjobbat akarja. A Kos versengő természete szenvedélyes szeretővé teheti őket, aki vágyik arra, hogy a partnere kedvében járjon. Tudják, hogy mit és mikor akarnak. Ha ők téged akarnak, akkor lesz egy partnered, aki kizárólag arra törekszik, hogy a hálószoba falai közt örömet okozzon. Ha találkozol egy Kossal, nagy valószínűséggel emlékezetessé akarják tenni az élményt, ha együtt kerültök ágyba.

Bika

Készülj fel a gyertyákra, a selyemlepedőkre, a sok érintésre és a természetben való szeretkezésre. A Bikával folytatott szex sokféleképpen feltölt, mintha egy kusza káosz lennél, majd ők megragadnak, és szeretettel, gyengédséggel újra összeraknak.

Mérleg

A Vénusz, a szerelem, a szex és a szépség istennője által uralt jegyként a Mérlegek nagyszerű ágypartnerek. Romantikusak, ragaszkodóak, gyengédek, és szívesen felfedezik partnerük testét. A Mérlegek értékelik a kölcsönös szexuális kielégülést. Nyitottak a szexuális kísérletekre, és bármit kipróbálnak, amitől a hőmérséklet emelkedik a takaró alatt.

 

via

(Nyitókép:  Willie B. Thomas/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top