nlc.hu
Horoszkóp

Ezt csináld a Bika havában

Így hozd ki a legtöbbet a Bika havából

A Bika makacs és szilárd, de ugyanakkor megalapozott és erős is.

Három módja is van annak, hogy kihozd a legtöbbet a Bika havából.

Hozd ki a legtöbbet a Bika havából

Fotó: Getty Images

Engedd át magad az öngondoskodásnak

Ha valamit szeret a Bika, az egy kis kényeztetés. Ebben a Bika-szezonban engedd meg magadnak mindazokat a kis luxusokat, amelyekre szüksége van a lelkednek, legyen szó egy kellemes, hosszú fürdőzésről, kedvenc ételedről, vagy egy olyan dologról, amit már régóta szerettél volna megvenni magadnak.

Dolgozz egy projekten

Miközben kényezteted magad, ne feledkezz meg a céljaidról sem, amelyekért dolgozol. A Kos-szezon (amely történetesen az asztrológiai év kezdete is) nagyszerűen megalapozott minden új ötletet vagy projektet, amelyen már dolgoztál, és most jön a Bika hava, és arra kér, hogy tedd meg a következő lépést előre!

Éld át a természet szépségét

A Vénusz e jegyre gyakorolt ​​hatásának köszönhetően a Bika mélyen értékeli a természeti világ szépségét. És mivel az idő végre melegszik, még inkább ok arra, hogy kimenj a szabadba, és tölts minőségi időt az anyatermészettel. Töltődj, hogy aztán terveid megvalósításához meglegyen a kellő energiád.

via

(Fotó: Nora Carol Photography/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top