nlc.hu
Horoszkóp

Cseppet sem féltékeny csillagjegyek

3 csillagjegy, akik cseppet sem féltékenyek

Óriási bizalmat adnak a partnerüknek a következő csillagjegyek.

A következő csillagjegyek egészen érdekes módon gondolkodnak az elköteleződésről. Megadják a szabadságot, a bizalmat a társuknak, és egyáltalán nem féltékenykednek.

Csillagjegyek, akik nem féltékenyek

Fotó: Getty Images

Nyilas

A Nyilas egyik meghatározó karaktere, hogy rendkívül értékeli a szabadságot és a függetlenséget. Gondolkodásmódjuk alapvetően összeegyeztethetetlen a féltékenységgel. Persze időnként – rövid ideig – érzik, de végül amilyen gyorsan jön, olyan gyorsan el is illan. Ezenkívül egy olyan csillagjegy, amely nem siet elköteleződni, ezért reálisan látják, hogy kiszemeltjük mással is randizik, hiszen nincsenek azon nyomban elvárásaik, terveik a másik féllel.

Vízöntő 

A féltékenység egyszerűen nem illik ehhez a könnyed csillagjegyhez. Abban a ritka esetben, amikor a féltékenység felüti a fejét, a Vízöntők hajlamosak gyorsan túllendülni rajta. Ha azonban valamilyen oknál fogva a féltékenység továbbra is fennáll, például ha van egy partnerük, aki szándékosan féltékennyé akarja tenni őket, a Vízöntők egyszerűen kilépnek az adott kapcsolatból. Ez egy olyan jel, amelyiknek nem érdeke uralni vagy birtokolni társát, inkább szabadságot ad, hogy mindenki azt tegye, amit akar. Az egyetlen dolog, amitől a Vízöntő jobban tart, mint a hűtlenség, az a felelősség a párjuk iránt.

Halak

Sok közös vonásuk van a Rákkal, ugyanis amikor szerelmesek lesznek, elkötelezettségre és biztonságra vágynak kapcsolatukban. Azonban a Halak nem hisznek abban, hogy magukhoz láncolják kiszemeltjüket, inkább teret adnak nekik, hogy kibontakozhassanak. Ennek az az oka, hogy a Halak minden érzelme az empátiájukban gyökerezik. Egyszerűen nem tudják szeretteik érzéseit a sajátjuk elé helyezni. Bár az összes csillagjegy képes féltékenységet érezni, néhányan csak azzal vannak megáldva, hogy azt minél gyorsabban fel tudják dolgozni.

via

(Nyitókép: Deagreez/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top