nlc.hu
Horoszkóp

Kompatibilis csillagjegyek

Ők azok, akik rendkívül jól működnek az ágyban a Szűz csillagjeggyel

Ez a három csillagjegy remekül működik együtt a Szűz csillagjeggyel az ágyban.

A következő csillagjegyek egészen biztos, hogy nem nyúlnak mellé, ha a Szűzzel bújnak ágyba.

Szűzzel kompatibilis csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Bika

Egy Bika és Szűz pár szexuális kapcsolata nagyon kompatibilis lehet. Míg a Szűz általában rosszul fejezi ki a szexuális vágyait, a Bika teljes mértékben segít neki abban, hogy kiteljesedjen. Mindig van tűz a hálószobában, amikor ez a két jegy összeér, mert mindig egy ütemben haladnak.

Ikrek

Az Ikrek és a Szűz először egymás elméjét, majd a szívét hódítja el. A tanulás mindkét félnek vigaszt nyújt ebben a szenvedélyes és érzéki kapcsolatban. Mivel egy uralkodó bolygón osztoznak, még jobban összeillenek az ágyban, mert kiváló kommunikációs készségekkel rendelkeznek, és nyitottak és közvetlenek kívánságaikról és vágyaikról.

Bak

Szexuális szempontból a Szűz és a Bak kiválóan illik egymáshoz. Érzékiek, és földjegyekként szívesen töltik az időt egymással. Miután elérték azt a célt, hogy behatárolják egymás bizalmát, testi intimitásuk kielégítőbbé és érzékibbé válik, és köteléküket a következő szintre emeli.

via

(Nyitókép: Halfpoint Images/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top