nlc.hu
Horoszkóp

Szomorú csillagjegyek

Ezeken a csillagjegyeken eluralkodik a szomorúság a következő napokban

Nem lesznek egyszerűek a következő napok.

Vannak napok, amikor eluralkodik rajtunk a szomorúság, és sok mindent nem is tudunk tenni ellene. Ebben a cipőben járnak most a következő csillagjegyek.

Szomorú csillagjegyek

Nyitókép: Getty Images

Rák (június 21. – július 22.)

Nem szereted senkinek megmutatni a szomorú oldalad, így amikor rád tör egy kis depresszió, akkor olyan helyre menekülsz, ahol a legkényelmesebben érzed magad: az ágyadba. És ha úgy döntesz, hogy egész nap sajnálod magad, akkor legyen, de legalább nem vagy teher másoknak. Tudod, hogy időnként ilyen leszel, és tudod, hogyan kell kezelni, bár ettől a lelki fájdalom nem enyhül. Tisztában vagy azzal, hogy ez egy átmeneti állapot, meg tudsz vele birkózni, csak egy kis időre van szükséged.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Nem szereted túl mélyen elemezni magad, hogy pontosan mi zajlik benned, mert attól tartasz, hogy kimondhatatlan borzalmakra és eltemetett emlékekre bukkansz – olyanokra, amelyek ráébresztenek, hogy évek óta hazudsz magadnak. És mégis, amikor a Hold a Rákban van, mint 2022. május 4–6. között, előfordulhat, hogy éppen ezt teszed: újraéled a múltat. Nagyon sok titkot őrzöl, és eddig zseniális munkát végeztél, hogy ezt elrejtsd a világ elől. Többek között ez az egyik oka annak, hogy olyan emberszeretővé váltál: eltereled magadról az emberek figyelmét azzal, hogy inkább kedveskedsz nekik. Mégis, ezek az égető emlékek nem tűnnek el, mert megtanultad, hogyan kell elbűvölni az embereket. A legvégén mindig egyedül maradsz önmagaddal, és ez az egyedüllét állapota gyorsan keserű magányba és szomorú emlékekké változik a következő napokban. Kitartás!

Halak (február 19. – március 10.)

Természetesen már most egy kicsit érzelmi zűrzavarban vagy, de határozottan megtanultad, hogyan kell visszatartani és kordában tartani szomorúságodat.Megpróbálod távol tartani a szomorúságot, de nem sikerül – vannak itt olyan emlékek, amelyek nem hátrálnak meg. És vannak félelmek, amelyek kísérik azokat az emlékeket, amelyek akkora rémületet ütnek a szívedbe, hogy nem tudod egyszerűen eltörölni őket. Már jártál ezen az úton, és legyőzted a félelmeidet, akkor miért történik ez újra? Itt kell visszalépned, és ráébredned, hogy a szomorúság az életed része, de nem az egész életedé. Nem a szomorúság határoz meg téged, Halak, és bár ez nehéz napokat jelenthet számodra, el fog múlni. Kitartás, túl leszel rajta.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek, akiknek izgalmas lesz a május Megnézem

via

(Fotó: Dmitry Marchenko / EyeEmGetty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top