nlc.hu
Horoszkóp

Izgalmas lesz a május 3 csillagjegynek

Ez a 3 csillagjegy izgalmas május elé néz

Ez a három csillagjegy készüljön, mert igazán izgalmas május elé néz.

Májusban szétszórtnak és zavartnak érezheted magad, és mindez a Merkúr retrográdnak köszönhető. Emellett azonban a május egész izgalmas dolgokat is ígér.

Csillagjegyek, akiknek izgalmas lesz a május

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Ha úgy érzed, hogy májusban bezáródnak az ajtók, ne légy túl kemény magaddal szemben. A változás szélén állsz, és nyomást érzel, hogy megtedd a megfelelő lépést. Nyomás alatt azonban sok szép dolog megtörténhet, és ha egy kő hajlandó elviselni az intenzív hőt, akkor előbb-utóbb gyémánttá válik. Tudd, hogy bármi is vár rád a másik oldalon, az minden áldozatod jelképe lesz. A sikerhez idő kell, és minél többet vagy hajlandó megtenni, annál jobban megnyílik az elérésre a lehetőség.

Skorpió

Májusban tovább bővül a kapcsolati hálód. Erősíted a kapcsolataidat és megtanulod, hogyan tudj mélyebb szinten együttműködni másokkal. Mindazonáltal ügyelj arra, hogy mennyi energiát tudsz adni, ne vállald túl magad. Ne feledd: te vagy az, aki eldöntheti, hogy hol tartanak a prioritásai.

Vízöntő

Rájöttél, mi kell ahhoz, hogy sikeres legyél. Ahelyett, hogy elfutnál az elől, hogy a hibáidat analizáld, felfedezed, hogyan tettek tökéletlenségeid még erősebbé. Ebben a hónapban megtalálod a megoldást, hogy végre egyenes mederbe tereld az életed, és végre úrrá leszel a káoszon, amire jó ideje vársz.

via

(Nyitókép: sarayut Thaneerat/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top