nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a házasság

Csillagjegyek, akik rosszul vannak még a házasság gondolatától is

Ezek a csillagjegyek bár szeretnek randevúzni, a házasság viszont szóba sem jöhet náluk.
Csillagjegyek, akik utálnak házasodni

A házasság egy igazi elköteleződés egy pár életében, amit sokan alig várnak, de vannak, akiket kifejezetten zavar, ha előkerül ez a téma. A következő csillagjegyek például egyáltalán nem rajonganak a házasság intézményéért.

Kos

Sok Kos keresi a romantikus kapcsolatot, mert az a tudat, hogy szeretik őket, és vannak, akik vonzódnak hozzájuk, önbizalmat ad nekik, és növeli önértékelésüket. Viszont nagyon szeretik a függetlenségüket is,  ezért sem szeretnek elköteleződni, azaz szó szerint menekülnek a házasság gondolatától.

Skorpió

A sikeres házasság egyik kulcsfontosságú eleme a kölcsönös bizalom. A Skorpió azonban természeténél fogva rendkívül bizalmatlan másokkal szemben, és soha nem nyitja meg magát érzelmi szinten. Ez gyakran arra az elhatározásra juttatja a párjukat, meneküljenek az ötlettől, hogy összeházasodjanak velük.

Rák

A Rák érzelmi biztonságra vágyik, de mivel a pénzügyek terén is nagyra értékelik a személyes szabadságot, utálják azt a gondolatot, hogy férjükkel vagy feleségükkel közös pénzügyeik legyenek. Ez az oka annak, hogy sokan közülük inkább a szingliséget választják.

Oroszlán

Az Oroszlán szereti mindig kézben tartani a sorsát. Ezért haboznak meglépni, hogy bárki férjként vagy feleségként irányítsa életét. Inkább a szabad életet választják, és nem kötelezik el magukat a házasság mellett, ami bántó lehet a párjuknak.

(Nyitókép:  Peter Dazeley/Getty Images)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top