nlc.hu
Horoszkóp
Kapcsolatban botrányosan viselkedő csillagjegyek

Ezekkel a csillagjegyekkel bíró nők katasztrofálisan tudnak viselkedni egy kapcsolatban

Nagyon nem könnyű velük együtt élni, és a kitöréseiket kezelni.

Egy kapcsolatban nemcsak a férjek, hanem a feleségek is lehetnek verbálisan és érzelmileg bántalmazók. A következő csillagjegyek például erre hajlamosak:

Csillagjegyek, akik kiálhatatlanok egy kapcsolatban

Fotó: Getty Images

Vízöntő

Egy Vízöntő nő komoly sebeket tud ejteni a társa lelkén, mert egy kisebb vita során is tud bántó dolgokat mondani igazából bármivel: a valótlanságoktól a múltbeli harcokból visszamaradt sérelmekig bármi előfordulhat. Nehéz egy Vízöntő nővel, ha sértettnek érzi magát. 

Oroszlán

Egyes állatövi jegyek nem képesek érzelmeik egészséges kifejezésére. Legyen szó bánatról, munkahelyi haragról vagy stresszről. Egy Oroszlán nő ilyen lehet, aki a sok felgyülemlett frusztrációját könnyedén kivetítheti a párjára. Ez idővel helyrehozhatatlan károkat okozhat a házasságban, párkapcsolatban.

Kos

A Kosok indulatosak, ami miatt olyan szörnyű szavakat tudnak mondani, amelyeket később nem tudnak visszavonni vagy kimagyarázni. A fizikai erőszakkal ellentétben ez nem hagy látható sebeket, de csorbítja az egyén önértékelését és méltóságát. Ez hosszú távon káros lehet egy párkapcsolatban.

via

(Nyitókép: Vincent Besnault/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top