nlc.hu
Horoszkóp

Nyilas nő és a szerelem

3 ok, ami a Nyilas nőt a legjobb szeretővé teszi

A Nyilas nő ideális partner arra, hogy szeressen és szeressék!

A Nyilas nő időt fordít arra, hogy megértse a különböző nézőpontokat, mert ez lehetővé teszi számára, hogy jobban megértse a körülötte lévő embereket.

Nyilas csillagjegyű nők tulajdonsága

Fotó: Getty Images

Kalandvágyó

Van benne kalandvágy. A Nyilasok természetüknél fogva érdeklődőek, akik állandóan expedíciókon és kalandokon vesznek részt, vagy épp törik a fejüket, hogy felfedezzék mindazt, amit az élet kínál. Energikus tűzjegyként határtalan energiával van tele.

Optimista

Egy Nyilas nő folyamatosan a szebb napokról fantáziál, és jobb lehetőségek felé vágtat. Mindig pozitívan tekint a jövőbe, és mindent megtesz annak érdekében, hogy az pozitív is legyen. A szenvedély, a kíváncsiság az igazi mozgatórugói. Spontán és szórakoztató, és értékeli a tanulást és a filozófiai gondolatokat. 

Játékos

El lesz ragadtatva a figyelmedtől, és mindig veled akar lenni. Mindent és mindent szeretne felfedezni. Vedd fel a szemkontaktust és mosolyogj, ha meglátsz egy Nyilas nőt. Értékelni fogja jelenléted és bizalmad, és nagy valószínűséggel meg is fog szólítani, hogy beszélgessetek. Élj a lehetőséggel!

via

Ez is érdekelhet Megnézem

(Nyitókép: CoffeeAndMilk/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top