nlc.hu
Horoszkóp

A Nyilas mellett mindig izgalmas lesz az élet

5 megdöbbentően igaz állítás a Nyilasokról

Szenvedély, őszinteség, izgalmak: ebben is részed lehet a Nyilassal. Persze neki is vannak árnyoldalai, de még így is ő a legvonzóbb csillagjegy.

Sokan megbízhatatlannak, felelőtlennek és pimasznak tartják a Nyilasokat, de mégis ők a legvonzóbbak a csillagjegyek világában. Az őrült szenvedélyük, spontaneitásuk, és végtelen szabadságuk miatt nem lehet mellettük elmenni szó nélkül. Lehet őket gyűlölni, imádni: de az biztos, hogy egy Nyilas ugyanolyan szélsőséges érzelmeket vált ki mindenkiből, amilyen szélsőségesen képesek létezni ők maguk.

ejtőernyőző pár

Ilyen meglepetésben bármikor részed lehet a Nyilas mellet! / Fotó: Unsplash

1. Egy Nyilas soha nem következetes

Tudod, a múlt héten meséltem arról a számítástechnikai tanfolyamról, ahol programozni tanulok majd! Ja igen, elkezdtem, de most hétvégén megyek egy másikra, ami a szobanövények termesztéséről szól, jó mi? Igen, ilyen az élet egy Nyilassal, ha nincs problémád azzal, hogy egy csomó személyt kapsz egyben, akkor főnyeremény lesz neked.

2. Humorával ő lesz mindig a középpontban

Mindig van a tarsolyában egy-két poén. Olyan vicceket is életben tart, amik általános iskolában mentek, de ha azokkal az emberekkel találkozik, még mindig röhögnek rajta. Szóviccek a közösségi rendszeren, humoristák podcastjai, kabaréműsorok, vagy klasszikus angol humor. Készülj ezekre, ha egy Nyilassal kezdesz.

3. Hihetetlenül spontán, közben szörnyen rugalmatlan

Ha 17:45-kor állsz elő, hogy 18:30-ra vacsorázni indulnál, bocsánat, de nem megy bele! Szüksége van a saját időre, akár kapcsolatban, akár egyedül van. Eltervezi, hogyan lesz a napja, és nem szeret hirtelen változtatni. Azt pedig ki nem állhatja, ha valaki úgy akar irányítani, hogy bepasszírozza a saját időbeosztásába. 

4. Időnként zavaróan hanyag

Tetszik vagy sem, sokszor nem gondolja át a dolgokat, és nem figyel a részletekre. Persze ennek ő issza meg a levét, de az ő döntése volt. Ne bízd rá a háziállataidat, a kedvenc unokahúgodat pedig főként ne – mintha egy másik gyerekre bíznád. A kaland, az élmény élteti. Az unalmas részletek meg nem neki valók.

5. Szinte irritálóan optimista

Akármi történjen az életben, a Nyilas előre néz, és követi a szívét. Szabad szellemű, letörhetetlen derűlátással. Ha egy Nyilassal kezdesz, készülj fel: innentől mindig sütni fog rád a nap. Ha nem bírod az éles fényt, vedd fel a napszemüveged, vagy lépj le – a boldogság és az öröm, amit a Nyilas mellett kaphatsz, ezek szerint nem neked való.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top