nlc.hu
Horoszkóp

Szemtelen csillagjegyek

Ők a legszemtelenebb csillagjegyek

A nyújtod a kisujjad, de már a karod is bekapták történet esete ez.

A következő csillagjegyek szeretik a legtöbbet kihozni egy-egy helyzetből, és nem restek szemtelenek lenni, ha az érdekük úgy kívánja.

Szemtelen csillagjegyek

Fotó: Getty Images

SZŰZ (augusztus 23. – szeptember 22.)

Nyilvánvaló, hogy a Szűz lesz a legszemtelenebb a felsorolásból. Ha partnert keresel valamihez, amihez szükséges mások segítsége vagy szívességet kell kérni ahhoz, hogy a terved sikerüljön, akkor a Szűz az, akihez fordulnod kell. Ő segít neked a legtöbbet kihozni a helyzetből, mert szemtelen módon tud kérni.

MÉRLEG (szeptember 23. – október 22.)

A báj és a manipuláció tökéletes kombinációja, amit a Mérleg űz. A végtelenségig tud szemtelen lenni ez a csillagjegy. Vigyázz, mert a Mérleg hamar levesz a lábadról, lyukat beszél a hasadba, majd azt veszed észre, hogy kicsit túlmegy azon a bizonyos határon, és túl sokat kér.

IKREK (május 21. – június 20.)

Ami az Ikreket a szemtelen kategóriába sorolja, az egy apróság, amit megtévesztésnek hívnak. Az Ikrek szeretnek megtéveszteni másokat, így a dolgokat a saját javukra játsszák. Szemtelennek lenni azt is jelenti, hogy képesek vagyunk elcsábítani, megnyerni maguknak az embereket, majd megtéveszteni őket, akár romantikus értelemben, akár mindennapi életük során.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek, akik nem féltékenyek Megnézem

(Nyitókép: Sally Anscombe/Getty Images)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top