nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és az utazás

Így tervezik meg a csillagjegyek az utazásaikat

Végre közeledik a nyár, itt az idő megszervezni az nyaralásokat. Mutatjuk, hogyan teszik ezt az egyes csillagjegyek.

Kos

A Kos nem nagyon tervezget, és semmiképp sem vacillál. Ha megvan az úticél és a dátum, amikor menni szeretne, lefoglalja az első szállást, ami nagyjából megfelel az elvárásainak és kész is.

Bika

A Bikának fontos, hogy mind környezet, mind szállás szempontjából olyan helyre menjen, ami igazán tetszik neki, ezért hosszan böngészi a lehetőségeket. És, ha megteheti, nem sajnálja a pénzt egy csipetnyi luxusra sem.

Ikrek

Az Ikrek egész évben gyűjtögeti az infókat, hogy mik a jó helyek, hova érdemes menni és ezek közül választ. A döntést és a szervezést nem aggódja túl, amihez hamar talál megfelelő szállást és utazási módot azt választja.

Csillagjegyek és az utazás

(Fotó: Getty Images)

Rák

A Rák mindig nagyon várja a nyaralást, de aggodalmat is okoz számára a dolog, mert nagyon szeretné, hogy minden a legjobb legyen, de nem igazán jó szervező. Sokat vacillál és tépelődik, mielőtt lefoglalja a dolgokat, így sokszor le is marad néhány jó ajánlatról.

Oroszlán

Az Oroszlán mindig a különleges helyek közül választ úticélt, a tipikus turista látványosságokhoz azért megy, mert lehetetlennek tartja, hogy pont ő ne lássa ezeket, de melléjük mindig beszervez kevésbé ismert, de nagyon szép helyeket is, hogy exkluzívnak érezhesse magát, nem sajnálja az időt ezek felkutatására.

Szűz

A Szűz szereti a First Minute akciókat, már jó előre lefoglalja az utat és mindent töviről hegyire megszervez. Mit mikor néz majd meg, hogy jut el az úti céljaihoz, hol fog enni…, részletes terve van mindenre, a spontaneitás nála nem játszik.

Mérleg

A Mérleg aszerint választ úticélt, hogy a párja vagy a barátai hova szeretnének menni. És a szervezési stílusban is igazodik hozzájuk, tud nagyon előrelátó és alapos is lenni, de spontán módon is nekivág az útnak, ha úgy hozza a helyzet.

Skorpió

A Skorpiónál hangulatfüggő a dolog, van, hogy jó előre leszervez mindent, de olyan is, hogy csak útnak indul. Az egyéni, kötetlenebb utakat preferálja, hogy ne kelljen igazodni másokhoz.

Nyilas

A Nyilasnak mindene az utazás, így mindig rengeteg utazási terv van a fejében. Ebből igyekszik minél többet megvalósítani, van, amit előre szervezetten, hogy biztos legyen, van, amit hirtelen ötlettől vezérelve.

Bak

A Bak szervezős típus, szereti jó előre tudni, hogy hova megy, és minél többet kihozni az utazásból, látnivalók, élmények és a gasztronómia terén is, úgyhogy ezeknek alaposan utánanéz, mielőtt útnak indulna.

Vízöntő

A Vízöntő nem szereti a szervezést és a kötöttségeket, így képes inkább spontán módon útnak indulni. Ez azért jó, mert nem korlátozza be magának a dolgokat, bárhova eljuthat a nyaralása alatt.

Halak

A Halak nagyon rossz szervező, ő inkább úszik az árral, és általában mindig szerencséje van, spontán talál egy jó szálláshelyet, vagy a barátai meginvitálják, hogy menjen velük ő is nyaralni. Ha most megkérdeznéd, hova megy, nagy eséllyel nem tudná, de fog utazni valahova a nyáron.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top