nlc.hu
Horoszkóp

Ezekkel a csillagjegyekkel borzalmas utazni

Ezekkel a csillagjegyekkel borzalmas utazni

A következő csillagjegyekkel nem egy álom az utazás.

Rák 

A Rákok rengeteg cuccal vágnak neki az útnak és kerüljenek fizikailag akármilyen távol, teljesen mégsem képesek elszakadni otthonról, hogy átadják magukat a kikapcsolódásnak. Folyton hazatelefonálgatnak, üzengetnek a családtagoknak, barátoknak, miközben a velük utazók mellőzve érezhetik magukat. Nem figyelnek, mert állandóan telefonon beszélnek az otthon lévőkkel, ami miatt elveszik az utazás élményét a többiektől is. Egy idő után rettentő idegesítő, hogy a Rák nem is élvezi, amit lát, hanem a telefonjába van elmélyedve.

Csillagjegyek és az útitárs

Fotó: Unsplash

Skorpió

A Skorpiók az út előtt és közben is egész végig azon aggódnak hogy valami baj történik, és mindezt nem is képesek magukban tartani, ezzel pedig bizony könnyen az útitársak idegeire mennek. Valójában csak akkor nyugszanak meg, és akkor képesek valóban értékelni az átélt élményeket, amikor azokra már az otthonukban vannak. Nem túl felemelő érzés velük a kirándulás.

Bak

A Bakok született munkamániások, akik még a kikapcsolódásra is egyfajta teljesítendő feladatként tekintenek. Ahogy az életben mindent, úgy az utazásaikat is alaposan, a legapróbb részletekig megtervezik, ezt követően pedig minimális értelemben sem hajlandók eltérni az előre elkészített ütemtervtől. Ez nagyon előnyös, egy bizonyos pontig. Ugyanis, ha valami nem a tervek szerint halad, akkor a Bak kiborul, és ez a hiszti a többiek tetszését egyáltalán nem nyeri el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top