nlc.hu
Horoszkóp

Májusi tündöklés

Ezek a csillagjegyek tündökölnek ebben a hónapban

A következő csillagjegyek élvezzék ki a május minden egyes napját!

Minden szépség mögött a kemény munka és a kitartás áll, de most épp itt az ideje, hogy learassátok a gyümölcsét annak, amin dolgoztatok.

Remek május elé néznek a következő csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Kos: hihetetlen harmóniába kerülsz önmagaddal

Újra kapcsolatba kerülsz spiritualitással, kreativitásoddal és önérzeteddel. Miközben az erősségeidet ünnepled, azt is megtanulod, hogyan tiszteld a gyengeségeid, mert rájössz, hogy a tökéletlenség széppé tesz. A következő néhány hétben a saját éned fejlődésére összpontosíts, mert nem vagy ugyanaz, mint tavaly. Most több „te” vagy, mint valaha.

Bika: felkarolod a változás szelét

A hónap kezdetekor a nap a csendes és befelé forduló 12. házadban jár, és arra biztat, hogy fogadd el a gyógyulást, miközben felkészülsz a Bika-szezon követelményeire. Mielőtt valóban átölelhetnéd a szoláris visszatérést, át kell utaznod a belső világodon, és fel kell ölelned az érzelmeidet, amiket hordoztál. Engedd meg magadnak, hogy érezz bármit, amit érezned kell, mielőtt elengeded az egészet. Fogadd el a szeretetet és a tisztaságot, amit keresel, mert ez mind mentális fejlődésed erősíti.

Halak: valami komoly projektbe teszed a kreativitásod

Lehet, hogy a Halak szezonja már rég elmúlt, de ez nem jelenti azt, hogy a bulinak vége. Ebben a hónapban izgatottnak érzed magad, hogy az legyél, aki vagy, és készen állsz arra, hogy azt a magabiztosságot sugározd. Minél jobban megtanulod kifejezni magad, mások annál jobban megértik, hogyan szeressenek téged. Amikor megosztod a titkaidat, azok megszűnnek titkok lenni, és kezdenek igazsággá válni. Oszd meg az igazságodat, még akkor is, ha az fáj.

Ez is érdekelhet Legnárcisztikusabb csillagjegyek Megnézem

via

 
(Nyitókép: Getty Images/Jordan Siemens)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top