nlc.hu
Horoszkóp

Nárcisztikus csillagjegyek

Ők a legbeképzeltebb csillagjegyek

Mindig, minden körülmények között elérik és megszerzik azt, amit akarnak.

Egyes emberek, akik nárcisztikusak, teljesen tisztában vannak ezen tulajdonságukkal, de nem tesznek ellene semmit, mert nem gondolják, hogy van ebben valami rossz. Azt hiszik, hogy mindenkinél felsőbbrendűek.

Legnárcisztikusabb csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűznek van legalább egy felsőbbrendű tulajdonsága, mégpedig az, hogy meg van győződve arról, hogy mindig ő a legnagyobb zseni. A Szűz el van telve önmagával, emellett nagyon jó hazudozó is, amit azért tesz, hogy megszerezze, amit akar. A  tökéletességet keresik – tökéletes partnert, tökéletes házat, tökéletes munkát. És a Szűz is. A  Szűz egyaránt tud arrogánsan vagy beképzelten viselkedni.

Bika (április 20. – május 20.)

A Bika hajlamos azt hinni, hogy jobbat és többet érdemelnek, mint a legtöbb ember. Hiányzik belőlük az együttérzés képessége – ha valami nem velük történik meg, akkor még csak meg sem próbálják megérteni. Kiváló manipulátorok, képesek rávenni az embereket olyan dolgokra, amelyeket általában soha nem tennének meg. Óvatosnak kell lenni a Bika csillagjegy szülöttjeivel.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlánok annyira tele vannak önmagukkal, hogy nem nehéz beképzeltnek tekinteni őket. Őszintén hiszik, hogy a világ körülöttük forog, és bármit megtehetnek, mert a világ mindig is körülöttük fog forogni. Nagyon magabiztosnak tűnnek, de titkon bizonytalanok. Az Oroszlánok szinte bármit megtesznek, hogy kielégítsék vágyaikat, és nem érdekli őket, hogy ki sérül meg közben.

Ez is érdekelhet Irigy csillagjegyek Megnézem

via

(Nyitókép: Getty Imegs/Paul Bradbury)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top