nlc.hu
Horoszkóp
Utálkozó csillagjegyek

Csillagjegyek, akik a lelkük mélyén mindenkit utálnak

A következő csillagjegyek tökéletesen elvannak a saját világukban.

Az utálat is egy védekezési mechanizmus, hogy az emberek megvédjék magukat a további sérelmektől, elkezdenek távolságot tartani másoktól. Ha úgy teszel, mintha nem szeretnéd az embereket, így nem is leszel kiszolgáltatott nekik – vallja az asztrológia.

Csillagjegyek, akik mindenkit utálnak

Fotó: Getty Images

Skorpió (október 23. – november 21.)

Nem arról van szó, hogy a Skorpiók azt várják, hogy mindenki csalódást okozzon nekik, de hajlamosak gyanakvóak lenni, és várni, hogy ez megtörténjen. Senki sem ártatlan, amíg a Skorpiónak be nem bizonyítod annak ellenkezőjét. Be kell bizonyítanod nekik, hogy megbízható vagy. Mivel a Skorpiók nagyon érzékenyek, könnyen megsértheted őket anélkül, hogy ezzel tisztában lennél. Ha te vagy bárki rosszat tesz egy Skorpiónak, addig gyűlik bennük a harag, amíg el nem döntik, hogyan álljanak bosszút.

Bak (december 22. – január 19.)

A Bakok titokban utálják az embereket, főleg, ha az emberek megkérdőjelezik szakértelmüket. A Bakok tudják, mit csinálnak, így nem kell őket folyamatosan ellenőrizni. Ők a legmegbízhatóbb és legszorgalmasabb jelek. Nincs szükségük a kéretlen véleményekre vagy tanácsokra, és nem is értékelik azokat; a legrosszabbat teszi, ha valaki azt mondja: „Én így csinálnám”. A Bak ettől hamar dühbe gurul, és legbelül, a szíve mélyén mindenkit elküld egy melegebb éghajlatra.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz titokban utálja a meggondolatlan embereket, akik nem úgy viselkednek, ahogy a Szűz szeretné. Hatalmas tudásuk miatt hajlamosak elkeseredni, ha az emberek nem emelkednek fel intelligenciaszintjükhöz. Mások tudatlansága és/vagy a tisztelet és a felelősség hiánya nyomasztja a Szűz csillagjegy szülöttjeit, úgy érzik, energiavámpírokkal vannak körülvéve, így hamar bezárkóznak, és haragszanak a világra.

via

(Nyitókép: David Sacks/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top