nlc.hu
Horoszkóp
A leggondoskodóbb csillagjegyek

Ők a leggondoskodóbb csillagjegyek – az asztrológus szerint

Te tudod, hogy az asztrológia szerint, kik a gondoskodó jegyek, és ez hogy derül ki?

A Hold a gondoskodás, a biztonság és az érzelmek anyai bolygója, ezért ha jól látható hold van a születési horoszkópodban, vagy ha a hold az állatövdiagram uralkodója, ez fokozhatja érzékenységed és aggodalmad mások iránt.

Gondoskodó csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Rák csillagjegyek (június 21. – július 22.)

Egy asztrológus szerint a Rák az egyik leggondoskodóbb csillagjegy. A Rákokat a Hold uralja, tehát logikus, hogy a Rák az egyik leggondoskodóbb, legmelegebb és legszimpatikusabb csillagjegy. Ezek a vízjegyek kitűnnek abban, hogy táplálnak, ragaszkodnak és empatikusak másokkal szemben. A Rákok másokkal való kompatibilitása erős, mivel különösen érzékenyek az emberek érzéseire, így érzelmi kapcsolatokon keresztül is képesek kimutatni törődésüket és kedvességüket.

Szűz csillagjegyek (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz nagyon törődik azzal, hogy segítsen másokon, és az állatöv egyik legönzetlenebb és leggondosabb jele. A Szűz mindig kész szívességet tenni a szeretteiktől kezdve az idegenekig, bárkinek. Mivel a Merkúr mentális bolygó uralja őket, ők az állatöv egyik legfigyelmesebb jegyei – ez az oka annak, hogy számukra természetes, hogy figyelembe vegyék mások szükségleteit.

Mérleg csillagjegyek (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg mélyen elkötelezett az igazságosság iránt – ezért mindig mindent megtesznek annak érdekében, hogy az emberekkel méltányosan bánjanak. Természetükből fakadóan mindenkivel kedvesek és megértik a különböző nézeteket, ami lehetővé teszi számukra, hogy megnyugtató harmóniát vigyenek az interperszonális kapcsolatokba.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek, akiknek szuper lesz a péntek Megnézem

via

(Nyitókép: Maskot/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top