nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek remek nap elé néznek

Ezek a csillagjegyek remek nap elé néznek

A következő csillagjegyeknek egészen jól indul a hétvége.

Bak (december 22. – január 19.)

A Plútó 2008 óta mozog a jegyedben, és ez a hatalmas változások és növekedés időszakát jelzi számodra és a világra nézve. Ez a bolygó felelős az igazságok feltárásáért, és az igazsággal való szembenézésért. Ennek a tranzitnak az utolsó éveiben az újjáépítés érzése ér el. Az életedben végre minden összejön. A fejlődés új szintjét érzed magadban és az életedben egyaránt. Ez az érzés nagyobb biztonságot és magabiztosságot teremt a számodra, amelyek segítenek kezelni az életedben bekövetkező változásokat. A legfontosabb dolog, amivel tisztában kell lenned: ne a korábban történt dolgok alapján hozz döntéseket, hanem az alapján, amit a jövődről elképzelsz.

Csillagjegyek, akiknek szuper lesz a péntek

(Fotó: Getty Images)

Rák (június 21. – július 22.)

A jelenlévő Plútó retrográd eltávolítja a blokkokat az életedből, és lehetővé teszi, hogy előrelépj. Amit ma elkezdesz vagy csinálsz, az minden sikerül és teljesül, és ami a legfontosabb, tisztábban fogod látni a jövődet is. Azok a dolgok, amiket a múltban nem tudtál mozgatni, végre hozzád igazodnak.

Bika (április 20. – május 20.)

Ma még akkor is érzékeled a közelgő változásokat, ha nem tudod, mit hoznak majd. Itt az ideje, hogy megvalósítsd az álmaidat. Változások idején nagyobb instabilitást érezhetsz, és visszahúzódhatsz a komfortzónádba. Ez a komfortzóna azonban már nincs meg, ami azt jelenti, hogy nincs hová menekülni, csak előre. Ne feledd, hogy a kis lépések nagy változást hoznak, és minden lehetséges, ha hiszel benne. Légy a saját életed kovácsa, és legyen  a következő időszak életed eddigi legjobb fejezete.
 

via

(Nyitókép: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top