nlc.hu
Horoszkóp

Ikrek nő meghódítása

3 egyszerű út az Ikrek nő szívéhez

Az Ikrek nők lelkesednek az életért, de óvatosak, ha szerelemről van szó.

Mivel az Ikrek nőt a Merkúr, a kommunikáció bolygója uralja, ez teszi őt társadalmi pillangóvá. Tehát kiváló beszélgetőpartnernek kell lenned, ha szeretnél elcsábítani egy Ikrek nőt.

Az Ikrek nő meghódítása

Fotó: Getty Images

Szeret szórakozni

Az Ikrek olyan partnert igényelnek, aki intellektuálisan kompatibilis és hajlandó szórakozni. Állandó stimulációra van szükségük az életükben. Kalandvágyó lelkek. Mindig valami szórakoztató programot keresnek az életükben. Könnyen unatkoznak, ezért mindig fenn kell tartanod valamivel a figyelmét, ha el akarod nyerni a szívét.

Adj neki teret

Az Ikrek nők szívesen töltik az időt partnerükkel, de élvezi az egyedüllétet is. Szeret olvasni és önállóan tanulni. Annak ellenére, hogy az Ikrek szeretnek társalogni, néha szükségük van az elszigeteltségre is. Ez a jel impulzív és érdeklődő, és saját térre lesz szükségük a világ felfedezéséhez.

Szereti, ha megnevettetik

Az Ikrek nő élvezi a sok nevetést, és vonzódik azokhoz az emberekhez, akik képesek hangosan nevetni. Ez a nő a jó humorérzékre törekszik. Ahelyett, hogy időt vesztegetnél azzal, hogy elcsábítsd őt a megjelenéseddel, koncentrálj arra, hogy vicces és szórakoztató legyél. Hidd el, az erőfeszítéseidnek meglesz a gyümölcse.

via

(Nyitókép: Oscar Wong/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top