nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a főnökük viszonya

Így jönnek ki a csillagjegyek a főnökükkel

A munkában kardinális kérdés lehet a főnök-beosztott kapcsolat, mutatjuk, hogy jönnek ki a főnökükkel az egyes csillagjegyek.

Kos

A Kos vezető alkat és nem tűri, hogy irányítsák, így nem valószínű, hogy jó kapcsolatot ápol a főnökével. Olyan munkakörre törekszik, ahol vagy ő maga a főnök, vagy nincs felettese. Mindenki jobban jár így.

Bika

A Bikában van némi lustaság, így egyáltalán nem bánja, ha nem mindenről neki kell döntenie és nem minden az ő felelőssége, így hálás azért, hogy van főnöke. De bizonyos dolgokban lehetnek köztük súrlódások, mert a Bika nagyon makacs tud lenni.

Csillagjegyek így jönnek ki a főnökükkel

(Fotó: Getty Images)

Ikrek

Az Ikreknek nagy a szabadságvágya, de szeret együttműködni is. Így, ha olyan főnököt kap, aki bizonyos dolgokban szabad kezet ad neki, akkor akár nagyon pozitív, sőt baráti is lehet köztük a viszony.

Rák

A Rák nem jó szervező és hálás azért, ha ezt a terhet valaki leveszi a válláról. Tehát pozitívan viszonyul a főnökéhez. Ha az nem túl goromba, vagy parancsolgatós típus, akkor jó a viszonyuk. Ha az, akkor viszont nem, mert a rák nagyon érzékeny.

Oroszlán

Az oroszlán nagyon ritkán jön ki jól a főnökével, ugyanis nem tűri, ha valaki fölötte áll. Éppen ezért előbb utóbb egyéni vállalkozó lesz, vagy ő maga lesz a főnök, mert ezekben a szerepekben sokkal jobban tud érvényesülni.

Szűz

A Szűz nagyon jó munkaerő és a kellő alázat is megvan benne, így minden adott ahhoz, hogy a lehető legjobban kijöjjön a főnökével. Általában jó munkaerő, akit szeretnek a felettesei.

Mérleg

A Mérleg az a csillagjegy, aki bárkivel képes megtalálni a közös hangot. Miért éppen a főnöke lenne ez alól kivétel? Szóval remek munkakapcsolat, sőt, ha a helyzet megengedi, akár barátság is lehet köztük.

Skorpió

A Skorpió kezdetben bárkivel képes jól kijönni, viszont nagyon könnyen megsértődik, olyankor pedig befelé fordul és bosszút esküszik. Szóval addig jó vele a főnök-beosztott viszony, amig sikerül elkerülni a sértődést.

Nyilas

A Nyilasnak hatalmas a szabadságvágya, akkor tud jól kijönni a főnökével, ha ez tiszteletben van tartva, ha a főnök felismeri, hogy a Nyilas lelkesedéséből a cég is profitálhat, és ezt nem töri le, nem próbálja őt korlátok közé szorítani, akkor remek lehet kettőjük között a viszony.

Bak

A Bak remek munkaerő, akire rengeteg feladatot rá lehet bízni, és ezt persze szeretik is a főnökök. Amit még meg kell jegyezni, hogy a Bak született vezető, így általában előbb utóbb főnök válik belőle.

Vízöntő

A Vízöntő 2 dolgot nem visel el, a konvenciókat, és, ha korlátozzák a szabadságát. Tehát egy klasszikus elveket valló főnökkel sosem lesz jó a kapcsolata, de ha olyannal találkozik, aki hasonló mint ő, akkor remek lehet az együttműködésük.

Halak

A halak álmodozó, és nehéz őt a realitás talaján tartani. Ha egy szigorú és racionális főnököt kap, nem fognak jól kijönni, de, ha olyat, aki empatikus, megérti őt, és úgy terelgeti, remek és kifizetődő lehet a kapcsolatuk.

(Nyitókép: Marko Geber/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top