nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, akikből a legjobb főnök lesz

Szerencsés vagy, ha a 3 csillagjegy egyike a főnököd

Fontos, hogy szeresd amit csinálj, hogy megélj belőle és hogy a munkatársaiddal jó legyen a viszony. Nem utolsósorban pedig, hogy a főnök is jó legyen.

Minden csillagjegyből lehet főnök, de nem mindegy, ki, hogyan viselkedik ebben a szerepben. Pontosabban ebben a feladatban, hiszen egy főnök nem csupán megmondóember, de felelős is kell legyen a keze alatt dolgozókért.

nők munkahelyen

A jó főnökkel nyugodtan viccelődhetsz / Fotó: Unsplash

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Amilyen maximalista ő maga, olyan tökéletes teljesítményt vár el tőled is. Persze mindent megtesz azért, hogy ezt teljesíthesd. Foglalkoztatja a beosztottak érzelmi, lelki élete, és mindent megtesz azért, hogy a munkahelyen jól érezzék magukat. Ne lepődj meg, ha külön-külön elhív mindenkit kávézni, és azon sem, ha tanfolyamokra, előadásokra küld. Mindenkiből a legjobbat akarja kihozni, és hálás a jó munkádért.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A leglazább főnök, hiszen neki is a legfontosabb a személyes szabadsága. Mivel nem okoskodik és kíváncsiskodik minden apró feladat mellett, önállóan gondolkodó, döntésképes munkatársakra van szüksége. Mellette lehet fejlődni, hibázni, szárnyalni is. Rugalmas munkavégzés, home-office napok, szabadság: a Nyilas főnök mellett alap. Persze amikor tenni kell, elvárja, hogy együtt tegyen bele mindent a csapat.

Kos (március 21. – április 19.)

Született vezető, aki mindig tudja mit akar. Nem szeret várni az eredményekre, azaz sokszor türelmetlen, de következetes és kreatív főnök. Tudja, hogy rajta is múlik a végeredmény, éppúgy, mint rajtad és a többi munkatárson. Elképesztő energiával motiválja a csapatot, bármilyen furcsa ötlettel képes előállni, hogy meglegyen az áttörés, vagy sikerre vigye a céget. Legnagyobb öröme, ha látja, ahogy együttműködtök, fejlődtök, és eléritek a célokat.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top