nlc.hu
Horoszkóp

Így talál a munkában a boldogságot 3 csillagjegy

Álommunka 3 csillagjegy számára

Ha még nem tudod, mi leszel, ha nagy leszel, a horoszkóp segít eldönteni. 

Lehet, hogy már elindult a karriered, de nem érzed, hogy ez lenne az igazi. Sosincs késő változtatni! Az önismeret része, hogy kitalálod, mi az, amit igazán szeretnél csinálni. Az ötödik század környékén élt Konfuciusz, a kínai bölcs, így fogalmazta meg: „Válassz olyan szakmát, amit szeretsz, és akkor soha az életben nem kell dolgoznod.”

hőlégballonok között férfi fotózza a nőt

Fotó: Unsplash

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Lisa Allen asztrológus így fogalmaz: „A Mérleg képes eladni bármit, bárkinek. Még ha az illetőnek nincs is rá szüksége”. Kifinomult a kommunikációs képességed és a meggyőző erőd is elképesztő. Képzeld el azt, amiért igazán, teljes hittel rajongsz. Imádod a szép dolgokat, a művészeteket. A diplomáciai képességeid is lenyűgözőek. Mi el tudunk képzelni egy trendi galéria munkatársaként, de egy nemzetközi cég arcaként is. Találd meg, te mit szeretnél igazán.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Heves vagy és elképesztő az állóképességed. Pillanatok alatt felméred a helyzetet, majd cselekszel. Döntéseket hozol, átlátsz a káoszon. Non-stop figyelni tudsz, és odatenni az energiát. Kiváló sebész lehet belőled, de szuper terapeuta is. De a légi forgalmi irányítás stresszét is nevetve kezelnéd. Akármilyen nagy nyomással járó munkát választasz, mindig ügyelj, hogy megfelelően levezesd a feszültséget. Ha nem is érzed szükségét, a tested egy idő után megérzi. Inkább előzd meg.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Kalandor vagy, még akkor is, ha nem járod a világot. A legszűkebb környezetedben is megtalálod a módját, hogy felfedezz, és átadd másoknak is az érzést. Fantasztikus utazó blogger lesz belőled. Járhatod a világot, de ha nem vágysz őrült távlatokra, akkor az országhatáron belül is csodákat láthatsz. Dolgozz utazási irodában, vagy alapíts egyet. Legyél idegenvezető, oszd meg minél több emberrel, milyen gyönyörű a világ, ahogy te látod.

(via bustle)

Ez is érdekelhet nő laptoppal dolgozik Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top