nlc.hu
Horoszkóp

Bajkeverő anyósok

Ezek a csillagjegyű anyósok igazi bajkeverők

A következő csillagjegyű anyósok sajnos mindig igyekeznek áskálódni a házaspárok között.

Vannak olyan családok, ahol az összekötő kapocs az anyós. De vannak olyan anyósok, akik mindent megtesznek azért, hogy áskálódjanak a házaspárok között.

Borzalmas anyósok

Fotó: Getty Images

Nyilas

A Nyilas nők makacsak lehetnek, ha bizonytalannak érzik magukat. Tehát, ha egy Nyilas anyós feszültséget szít a fia és menye között, adj neki egy kis szeretetet, és nézd, ahogy a mérgező viselkedés elolvad. Ha figyelmen kívül hagyják, viselkedése rosszabb lesz, mivel élvezni fogja a fia és a feleség közötti feszültséget.

Bak

Bár a Bakok nem nyíltan agresszívek, akkor sem avatkoznának közbe egy vitába, ha segítségükkel véget lehetne vetni a menyasszony és a vőlegény közötti civódásnak. Ezek az anyósok titokban élvezik a vitákat, és a kisebb balhéktól kezdve minden feszültségről és vitáról nagy lelkesedéssel számolnak be rokonaiknak.

Halak

Pozitívum, hogy a Halak általában egy nagyon nyugodt csillagjegy. A Halak nem okoznak gondot, hacsak nem provokálják őket. Tehát, ha a Halak csillagjegyű az anyósod, és gondot okoz neked, akkor valószínűleg mostanában bököd valami miatt a csőrét.

via

 
(Nyitókép: Getty Images/LaraBelova)

Ez is érdekelhet Érzelmileg zsaroló csillagjegyek Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top