nlc.hu
Horoszkóp

Érzelmi zsaroló csillagjegyek

Csillagjegyek, akik igazi érzelmi zsarolók

Álltál már érzelmi zsarolás alatt? Akkor nem kell nagyon magyarázni, mennyire borzalmas egy ilyen helyzet.

A következő csillagjegyek érzelmi zsarolásukkal kikészítik párjukat.

Érzelmileg zsaroló csillagjegyek

Fotó: Getty Images

SZŰZ (augusztus 23. – szeptember 22.)

Egészen kiváló vagy érzelmi zsarolásban és manipulációban. Leginkább a passzív-agresszív bűntudatébresztő módszereket részesíted előnyben. Úgy bánsz a partnereddel, mintha csak azért létezne, hogy szórakoztasson téged, és ha nem teszi, szereted felhozni a hibáit, amit a múltban elkövetett, hogy érzelmileg bántsd.

BIKA (április 20. – május 20.)

Ha valaki az életedben nem azt csinálja, amit te szeretnél, egyetlen módja van annak, hogy megfordítsd az irányt: érzelmi zsarolás! Szereted kockára tenni a kapcsolatodat, mert bízol abban, hogy semmi rossz sem fog történni, amíg a te kezedben van az irányítás. Te vagy az első, aki megfenyegeted a társad, ha ő nem hajlandó úgy viselkedni, ahogy te fütyülsz. Ráveszed őt, hogy teljesítsék kéréseidet, mert tudod, hogy soha nem hagynának el.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Mindig eléred, amit akarsz, és nem azért, mert olyan nagylelkű és sugárzó vagy, hanem azért, mert manipulatív egomániás, akinek egyáltalán nem okoz gondot, hogy egy övön aluli ütést adjon. Érzelmi ütéseket adsz, amelyeknek az a célja, hogy reakciót váltsanak ki, és valahogy mindig eléred a kívánt célt. Vigyázz, Oroszlán, addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik!

via

(Nyitókép: Westend61/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top