nlc.hu
Horoszkóp

A szelíd Rák igazi érzelmi zsarnok lehet

Ezek a csillagjegyek kész érzelmi bombák

Ismerős az a helyzet, amikor a párod a semmiből robbantja rád a balhét? Három csillagjegy különösen hajlamos erre, időzített bombaként várják a megfelelő pillanatot.

Vannak olyan emberek, akik imádják bonyolítani a saját életüket, és a legváratlanabb helyzetben is képesek drámát csinálni. Ismerd meg, mi zajlik ennek a három csillagjegynek a lelkében! Ha egyikük a párod, és képes vagy kezelni őt, értékelni fogja, és harmonikus párkapcsolat előtt álltok.

pár a tűz mellett

Fotó: Unsplash

Skorpió, a bosszúszomjas

Nem viseli jól az elutasítást, szeretne mindig ő irányítani. Ha nem így teszel, még a szeretteivel szemben is képes bosszút forralni, a maga módján. Iszonyatosan féltékeny típus, és kapóra jön neki, ha ezt szóba hozhatja. Az érzelmi zsarolás fegyverét húzza elő, és amikor már azt hiszed, lehiggadt: óriási balhét csinál. Várj, amíg tényleg megnyugszik, és utána tisztázd vele a helyzetet.

Bika, a tomboló vihar

Bár a nyugalom mintaképe, aki biztonságra vágyik, a lelkében sokszor viharok dúlnak. Igyekszik magában megoldani a problémákat, ezért mellette élve sem tudhatod, hogy mi zajlik a felszín alatt. Ha éppen belenyúlsz abba a témába, ami foglalkoztatja, hirtelen jön a kitörés – senki nem érti, hogyan képes a semmiből ekkora indulatokra! Beszélj vele többet az érzéseiről.

Rák, az igazi zsarnok

Érzelmes, együttérző: de gyakran túltengenek benne az érzések. A legbiztosabb párkapcsolatban is hajlamos szorongani attól, hogy elveszít, hogy véget ér a boldogság. Amikor bizonytalan, ő is az érzelmi zsarolást használja, igen magas fokon. Hatalmas hisztikkel, sírással próbál manipulálni, és sokszor nem szándékosan. Meg kell tanulnia kezelni az érzéseit, ebben segítheted.

(via talko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top