nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek sakkban tarják a párjukat

Ezek a csillagjegyek sakkban tartják a párjukat

Ezek a csillagjegyek hajlamosak a horoszkóp szerint a leginkább az érzelmi zsarolásra.

Szűz

Szűz jegyűként kiválóan zsarolod manipulálod érzelmileg a társadat egészen addig, amíg viselkedésed nem válik szembetűnővé. A passzív–agresszív stílus híve vagy, bűntudatot próbálsz ébreszteni a másikban, amivel érzelmileg romba döntöd őt. Úgy kezeled a párodat, mintha az lenne az egyetlen feladata, hogy veled foglalkozzon, és ha ezt nem teszi, az összes múltbeli vétkét felhánytorgatod neki. Ugye, nem is éri meg?

Zsarnok csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Bika

Ha társad nem teszi meg, amit szeretnél, Bika jegyűként érzelmileg megvesztegeted. Imádod kockára tenni a párkapcsolatodat, hiszen biztos vagy benne, hogy semmi sem vethet véget a szerelemnek, amíg te mozgatod a szálakat. Te vagy az első, aki a szakításról beszélhet, és meg is teszed, amikor társad nem hajlandó együttműködni veled. Meggyőződésed, hogy soha nem hagyna el téged, és ezért hajlandó bármit megtenni. Próbáld felismerni a viselkedésedet, hiszen téged is érhet csalódás.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként mindig eléred, amit szeretnél, s ennek egyetlen oka van: manipulatív egoista vagy, akinek nem jelent gondot, ha övön alul kell ütnie. A társad lelkébe gázolsz, olyan érzelmi jeleneteket rendezel, amelyekkel valójában a frászt hozod rá. Az eredmény? Mindent megtesz érted, amit csak szeretnél. A narcisztikus viselkedés egy darabig talán működhet, de készülj fel, párod egy napon ráébred, mennyire sakkban tartod őt. Innen pedig nincs visszaút.

Kos

Párkapcsolatodban, illetve valójában minden kapcsolatodban azzal telik az idő, hogy Kos jegyűként megkapd, amit szeretnél. A célodhoz mindent bevetsz, valójában mindegy, milyen áron éred el. Nem megy könnyen, de ismerd el, örömmel teszed. A vonzás-taszítás stratégia nagymestere vagy, és pontosan ezzel a viselkedéssel tartod sakkban a párodat. Egy kicsit mindig közelebb engeded őt magadhoz, aztán a legváratlanabb pillanatban tolod el ugyanígy érzelmileg. Légy résen, nagyon veszélyes játékot űzöl.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top