nlc.hu
Horoszkóp

Anyagias szülők

Csillagjegyek, akik sikeres gyerekeket akarnak nevelni, anyagi haszonszerzés céljából

A legtöbb szülő azt akarja, hogy gyermekei sikeresek legyenek az életben, és boldog életet építsenek maguknak – normál esetben!

Vannak azonban olyan esetek, amikor a gyerekeket különösen a korai anyagi sikerek felé hajtják a szülők, csak azért, hogy ők részesülhessenek a jóból.

Szülők és a gyerekeik viszonya

Fotó: Getty Images

Oroszlán

A legtöbb Oroszlán szülő tudatosan irányítja a gyerekét afelé, hogy sikeres felnőtt váljon belőle, olyan iskolákban taníttatja, ami később nemcsak a gyerkőcnek, hanem neki is kifizetődő lesz. Függetlenül attól, hogy a gyermek alkalmas erre a hivatásra vagy sem, az Oroszlánok úgy vélik, ha gyermekeik bizonyos karriert futnak be, az növeli a család anyagi gazdagságát és társadalmi státuszát, így gyermekeiknek nem lesz beleszólása a dologba.

Skorpió

Függetlenül attól, hogy ők irányítják gyerekük karrierjét, a Skorpió beleszól abba is, kivel házasodjanak össze. Mert az esküvők még mindig egy módja annak, hogy a vőlegény egyes családjai anyagi hasznot húzzanak a menyasszony családja árán vagy épp fordítva. Sok Skorpió hajlamos arra, hogy gyermekeit anyagi gazdagsága növelésére használja.

Szűz

Vannak olyan csillagjegyek, akik azt hiszik, hogy a gyerekeik a nyugdíjas éveik záloga. A Szűz csillagjegy például pont ilyen. Ők a velejéig hagyományőrzők, és szeretnék tudni, hogy a gyerekeikbe való befektetésük megtérül vagy sem. Az első fizetési csekk megszerzésének napjától kezdve a legtöbb Szűz szülő ellenőrizni kívánja gyermeke fizetését. Az ugye más kérdés, mit gondol erről a gyerek.

via

(Nyitókép: Tom Werner/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top