nlc.hu
Horoszkóp

Gúnyolódó csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek gyakran kigúnyolják a barátaikat

Vannak olyan csillagjegyek, akik habár nem feltétlen szándékosan, de túl ironikusak és bántóak tudnak lenni még a barátaikkal is.

Ezek a csillagjegyek az empaták ellentettjei, akik nem érzik a határokat, és túlságosan ironikusak, a megjegyzéseikkel pedig sajnos képesek – akár akaratlanul is – sebezni.

Két nő sugdolózik

Gyakran gúnyolódnak 
(Fotó: Getty Images)

Vízöntő

A Vízöntő nemcsak a párkapcsolataiban képes nagy hibákat elkövetni, hanem a barátságokat is képes elszúrni. Bár alapvetően nem rosszindulatú, de nagyon nagyok az elvárásai saját maga és mások irányában is. Mivel általában brutálisan őszinte, nem fogja vissza magát, és gyakran felhívja a figyelmedet a rossz döntéseidre. Mindeközben attól sem riad vissza, hogy kigúnyoljon egy-egy rosszabb periódusodban.

Szűz

A legtöbb Szűz öntörvényű, és jóformán mindenki döntésében talál valami kivetnivalót. Lehet, hogy a szavai sértők, de az a vicces, hogy ezt ő normálisnak gondolja. Eszébe sem jut, hogy az, amin ő remekül elszórakozik, az neked fájdalmat okozhat.

Kos

Még akkor is, ha barátokról van szó, akiket nagyra tart, szinte semmit sem képes tolerálni. Ha felhívod aggodalommal telve, hogy valamit rosszul csináltál egy kapcsolatban, vagy akár a munkahelyeden, akkor őszintén elmondja a véleményét, de mindezt úgy, hogy közben nem veszi figyelembe az érzéseidet.

Bak

A Bakok meglehetősen féltékenyek, amikor azt látják, hogy barátaik sikereket érnek el az életben. Ezért előfordulhat, hogy a bókjaik inkább gunyorosak, mert mindig arra törekednek, hogy mindenben jobbak legyenek nálad. Légy óvatos, amikor elmondod a hibáidat ennek a csillagjegynek, mert lehet, hogy burkolt sértésekkel fogsz szembesülni.

via

Tudj meg még többet a csillagjegyekről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top