nlc.hu
Horoszkóp

Munkakerülő csillagjegyek

Csillagjegyek, akik utálják a munkájukat, és mindig nyaralásról álmodoznak

Ezeknek a csillagjegyeknek riasztó gyakorisággal kell lelkesítő beszélgetésekre és vakációkra menniük, csak hogy átvészeljenek egy hónapot az irodában.

Miután olyan pályát választottak, amelyre vagy alkalmatlanok, vagy nincs egy perc megnyugvásuk a munkahelyükön, a vakációt hétköznapi életük elől való menekülésnek tekintik a következő csillagjegyek.

Csillagjegyek, akik gyakran mennek vakációra

Fotó: Getty Images

Halak

Mindannyian élvezzük a vakációt, de a Halak keményen dolgoznak, amíg ki nem égnek, és egy egzotikus nyaralással lehet csak megmenteni őket. Ez a csillagjegy engedi, hogy kiégjen, utána pedig a barát/barátnő vagy épp házastárs dolga, hogy megmentsék őket. A házastársaknak is nehéz dolguk lehet, mivel minden idejüket a munkára adják.

Kos

A Kos szereti élvezni a pénzt, amit azért keres, mert keményen megdolgozik érte. Hosszú vakációkat tervez, hogy találkozzon a barátaikkal különböző városokban, sőt, riasztó rendszerességgel buliznak is. Ez gyakran azt jelenti, hogy annyit költenek, amennyit keresnek, ha nem többet költenek, ami súlyos pénzügyi helyzethez vezethet.

Rák

A Rák, ha érzelmileg elnyomottnak érzi magát, vagy akár túlterheltnek, akkor szeretnek gyakori nyaralásokkal lazítani. Ez az egyetlen jegy, aki nem tervezi a következő nyaralást, mielőtt a jelenlegi befejeződik.

Ez is érdekelhet Divatőrült csillagjegyek Megnézem

(Nyitókép:  Getty Images/Witthaya Prasongsin)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top