nlc.hu
Horoszkóp

Testi érintés és a csillagjegyek

3 csillagjegy, akiknek a szeretetnyelve a testi érintés

Mindenkinek egyéni a szeretetnyelve, de a következő csillagjegyeknek a testi érintés extra fontos.

Vannak, akik minőségi időre vágynak a szerelmükkel, míg a következő csillagjegyeknek a testi érintés a preferált szeretetnyelv.

Csillagjegyek, akiknek a testi érintés a szeretetnyelve

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Az Oroszlán gyengéd simogatással és a szeretetteljes öleléssel fejezi ki szeretetét a választottja iránt. Ezt várja viszonzásként is. Az Oroszlán a fizikai érintést érti meg a legjobban, így szavak helyett használd a testi érintést, az ő saját szeretetnyelvüket, amin keresztül elbűvölheted őket.

Bika

Legyen szó ölelkezésről vagy kézfogásról, a Bika csillagjegy szülöttjei az intimitást használják fel arra, hogy közelebb kerüljenek szerelmükhöz. A tettetésnek és a felesleges gesztusoknak nincs helye a Bikáknál, ők a tettek emberei. Használd ki te is a szeretetnyelvüket:  fogd meg a kezét Bika választottadnak, amikor azt mondod neki, törődsz vele, és hamarosan te leszel a világuk középpontjában!

Kos

A csóktól kezdve a legmelegebb ölelésekig a Kosnak számos praktikája van arra, hogy kifejezze szerelmét választottja iránt. Ők is, ahogy az előző két jegy, a fizikai érintést használják, hogy meggyőzzék párjukat szeretetükről. Ha szeretnéd te is viszonozni a Kos kedvességét, szeretetét, akkor gyengéd érintéssel megteheted.

via

(Nyitókép: Petar Chernaev/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top